گروه پژوهشی فلسفه برای کودکان و نوجوانان (فبک) پژوهشکده اخلاق و تربیت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می کند:

کارگاه آموزشی آشنایی با ویژگی‌ها و مولفه‌های محتواهای غیرداستانی برنامه فبک (انیمیشن، نقاشی و بازی‌های مورد استفاده در حلقه کندوکاو)

دکتر سعید ناجی، دکتر روح‌الله کریمی و دکتر مهرنوش هدایتی

برنامه فلسفه برای کودکان و نوجوانان چند سالی است که در کشور مشغول فعالیت است و از نظر پژوهشی و مطالعاتی به طور قابل قبولی پیشرفت کرده است. از طرفی ویژگی آموزش این برنامه براساس متون داستانی می‌باشد که البته ساختار و محتوای آن کاملاً متفاوت از داستان‌های رایج است. سایر محتواهایی که در برنامه فبک استفاده می‌شود همچون انیمیشن و فیلم کوتاه و نیز بازیهای مورد استفاده و غیره به نحوی با داستان‌های برنامه فبک همگرا هستند و باید حائز ویژگی‌های لازم باشند. لذا هر بازی و هر انیمیشنی نمی‌تواند در کلاسهای فبک مورد استفاده قرار گیرد. از این روی ما باید ملاکهایی کلی و فراگیر برای انتخاب این محتواها را بدست آوریم و البته باید نظری به تفاوتهای فرهنگی و جهان‌بینی‌ها که در بین کشورها وجود دارد داشته باشیم. اما در حال حاضر عموما انتخاب این نوع محتوا ها به طور شهودی انجام می‌شود و ضعفهایی در این زمینه مشاهده میشود لذا گروه فلسفه برای کودکان، با توجه به این نیاز و همچنین بنابر پیشنهاد علاقمندان به برگزاری این دوره تخصصی، اقدام به برگزاری این کارگاه نموده است.

برنامه فبک وجایگاه محتواها در برنامه فبک

انواع بازیها در برنامه فبک و ویژگی های آنها

بررسی نمونه‌هایی از بازی‌های مورد استفاده در برنامه فبک

توجه به رسش سنی دانش‌آموزان در انتخاب بازی های فکری خردسالان در برنامه فبکو بررسی چند بازی فکری

استفاده از نقاشی به عنوان محتوا در برنامه فبک

استفاده از اخبار روزنامه ها و فیلمهای کوتاه و نحوه انتخاب آنها برای محتوا

توجه به برنامه درسی در انتخاب محتوا ها

استفاده از انیمیشن ها در برنامه فبک و نحوه تهیه انیمیشن ها برای اجرا در برنامه فبک

با هدف

افزایش دانش نظری درباره ابزارهای غیرداستانی فبک

ارتقای مهارت عملی انتخاب ابزارهای غیرداستانی برای کلاس‌های فبک

تقویت و توانمندسازی مربیان جهت تهیه محتوای درسی حلقه های کندوکاو

شرکت در این دوره برای فعالان در حوزه برنامه فبک و برای تمامی متخصصان و علاقمندان علوم انسانی مفید است.

به شرکت کنندگان گواهینامه معتبر داده خواهد شد که ارزش علمی و اداری دارد. این گواهینامه قابل ترجمه و مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.

تلفن مشاوره ( در ساعت اداری ) : 88624485

کانال تلگرام مرکز :  @ihcsoe