مدرسه پاییزه ارتباطات و محیط زیست؛ درس‌گفتار دوم: دیپلماسی محیط زیست

دوره آموزشی «مدرسه پاییزه ارتباطات و محیط زیست؛ درس‌گفتار دوم: دیپلماسی محیط زیست» توسط پژوهشکده مطالعات فرهنگی و ارتباطات پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در تاریخ 2 آبان‌ماه 1402 بصورت حضوری و یا مجازی برگزار می‌شود.

این دوره آموزشی در راستای شناخت نظری حوزه محیط‌زیست و همچنین مهارت‌آموزی در حوزه عمل برگزار می شود. این مدرسه در برگیرنده سه درس‌گفتار در زمینه دیپلماسی و کنشگری محیط زیست و دو کارگاه در زمینه طراحی کمپین و تولید محتوای مکتوب محیط زیستی است.

موضوع اصلی گفتگو در درس‌گفتار دوم با عنوان «دیپلماسی محیط زیست» این است که امروزه، رسانه و محیط زیست دو کلیدواژه بسیار مهم در عرصه دیپلماسی فرهنگی و آموزش عمومی است. تعامل دوسویه این دو حوزه در حفظ شرایط محیطی بسیار اثربخش است. سنگ بنای فکری و ساختار اندیشه گرانه تعاملات ارتباطی بر پایه اخلاق نهاده شده و این مهم در بطن رسانه و محیط زیست ضرورتی غیرقابل انکار است. این دوره با هدف نگاه نظام‌مند به دغدغه‌های مخاطرات محیط‌زیستی کنونی و اهمیت اتخاذ رویکردهای حمایتی متقابل به تبیین ابعاد «اخلاق رسانه ای محیط زیستی» و «رسانه اخلاقی محیط زیستی» می‌پردازد. با رشد روزافزون مسائل محیط زیستی و گسترش فعالیت های مختلف در این عرصه اختلافات بین‌المللی بسیاری بروز کرده است که حل و فصل آنها در پرتو دیپلماسی و تعاملات بین المللی امکان‌پذیر است.

پیشنهاد می شود با توجه به تخفیف ویژه، در دوره کلی مدرسه ارتباطات و محیط زیست ثبت‌نام نمائید. لطفاً برای شرکت در دوره کلی بر روی لینک کارگاه مورد نظر کلیک فرمائید.

ثبت نام کلی دوره

مفهوم دیپلماسی محیط زیست

راهبردهای اساسی پایداری محیط زیست

محیط زیست و رسانه

نگاهی به ابعاد حقوق بشر، صلح و امنیت بین المللی محیط زیستی

رهیافت ها و راهبردها

دیپلماسی های موفق و ناموفق محیط زیستی

با هدف افزایش دانش نظری آشنایی با چارچوب های ساختاری دیپلماسی محیط زیست، آشنایی با مسائل نوظهور و چالش های محیط زیستی، تعامل دوسویه رسانه و محیط زیست.

خودکفائی علمی و عملی در حوزه دیپلماسی محیط زیستی و دیپلماسی عمومی.

فراگیران این درس پس از فراگیری می توانند روند دیپلماسی موفق و ناموفق را درک نمایند.

شرکت در این دوره برای روزنامه‌نگاران، دانشجویان تحصیلات تکمیلی ارتباطات، روابط‌عمومی، محیط زیست، علوم اجتماعی و برای تمامی متخصصان و علاقمندان علوم انسانی مفید است.

زمان برگزاری: روز سه‌شنبه، ساعت 14 تا 18       تاریخ: 2 آبان‌ماه 1402

برای اطلاعات بیشتر و ثبت نام:  Mata.ihcs.ac.ir