مدرسه پاییزه ارتباطات و محیط زیست؛ درس‌گفتار اول: محیط زیست، رسانه و کنشگری

دوره آموزشی «مدرسه پاییزه ارتباطات و محیط زیست؛ درس‌گفتار اول: محیط زیست، رسانه و کنشگری» توسط پژوهشکده مطالعات فرهنگی و ارتباطات پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در تاریخ 1 آبان‌ماه 1402 به صورت حضوری و یا مجازی برگزار می‌شود.

این دوره آموزشی در راستای شناخت نظری حوزه محیط‌زیست و همچنین مهارت‌آموزی در حوزه عمل برگزار می شود. این مدرسه در برگیرنده سه درس‌گفتار در زمینه دیپلماسی و کنشگری محیط زیست و دو کارگاه در زمینه طراحی کمپین و تولید محتوای مکتوب محیط زیستی است.

موضوع اصلی گفتگو در درس‌گفتار اول با عنوان « محیط زیست، رسانه و کنشگری» این است که محیط زیست بستر توسعه است و هر تحرکی در سرزمین در پناه تضمین تاب آوری طبیعت ایران قابل تصور است. این درسگفتار با هدف افزایش دانش نظری مخاطبان از رهگذر آشنایی با موقعیت زیستی سرزمین، آشنایی با تهدیدها و تحدیدهای زیستی در ایران و نهایتا آشنایی با راهکارهای فردی و اجتماعی برای مهار خطرات برگزار می‌شود.

پیشنهاد می شود با توجه به تخفیف ویژه، در دوره کلی مدرسه ارتباطات و محیط زیست ثبت‌نام نمائید. لطفاً برای شرکت در دوره کلی بر روی لینک کارگاه مورد نظر کلیک فرمائید.

ثبت نام دوره کلی

محیط زیست چیست و چرا اهمیت دارد؟

چگونه می توان محیط زیست را ارزیابی کرد؟

ایران اینک در چه موقعیتی است؟

چه باید کرد تا تاب آوری به طبیعت ایران باز گردد؟

نقش رسانه و سرمایه های اجتماعی در این میان چیست؟

شرکت در این دوره برای روزنامه‌نگاران، دانشجویان تحصیلات تکمیلی ارتباطات، روابط‌عمومی، محیط زیست، علوم اجتماعی و برای تمامی متخصصان و علاقمندان علوم انسانی مفید است.

زمان برگزاری: روز دوشنبه، ساعت 14 تا 18       تاریخ: 1 آبان‌ماه 1402

برای اطلاعات بیشتر و ثبت نام:  Mata.ihcs.ac.ir