تربیت مربی فلسفه برای کودکان و نوجوانان (مرحله تکمیلی)

دوره آموزشی «کارگاه تربیت مربی فلسفه برای کودکان و نوجوانان (مرحله تکمیلی)» توسط گروه پژوهشی فلسفه برای کودکان و نوجوانان (فبک) پژوهشکده اخلاق و تربیت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در تاریخ 25 تا 28مهرماه 1402 بصورت حضوری برگزار می‌شود.

در راستای اهداف عالی پژوهشگاه و پژوهشکده اخلاق و تربیت، برای گسترش و پیشبرد و ارتقاء علوم تربیتی و تربیت کودکان و نوجوانان بواسطه نگاه های  جدید دانش تعلیم و تربیت  و آموزش­های اخلاقی ، با توجه به دیدگاههای اسلامی- ایرانی،  و نیز بهبود بخشیدن به امور آموزشی و پژوهشی و ارتقای سطح علمی جامعه در زمینه علوم تربیتی، و همچنین پیرو برنامه‌های عملیاتی مصوب این پژوهشکده و گروه فبک در سند برنامه راهبردی پژوهشگاه، این گروه حدود دو دهه است که اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی در زمینه تربیت مربی فبک( تسهیلگر) کرده است. این کارگاه ها در سه مرحله مقدماتی، تکمیلی و عملی برگزار میشود  که در نهایت شرکت کنندگان با گذراندن مرحله کارورزی این دوره به پایان میرسد.

گروه فلسفه برای کودکان و نوجوان (فبک) که کودکان و نوجوانان را مستعد فلسفه‌ورزی می‌داند و بر آن است که می‌توان و باید با برنامه‌ای دقیق ،آنان را با مفاهیم و موضوعات فلسفی و نیز مهارتهای منطقی آشنا کرد، با کارگیری یافته‌های علوم تربیتی جدید و آموزش مهارت‌های زندگی و اجتماعی (جمعی و فردی) در برگزاری این کارگاه­ها تمام تلاشش را انجام میدهد تا بر اساس یافته های جدید برنامه های خود را بروز کند.

مهارت های تسهیلگر در حلقه کندوکاو

اجرای حلقه با مربیان

اجرا حلقه کندوکاو با توجه به ویژگی های خردسالان

10 بازی برای تقویت خلاقیت در حلقه کندوکاو

اجرای حلقه کندوکاو با ابزار بازی

اجرای حلقه کندوکاو با تمرکز به راهنماهای داستانها

بررسی انتقادات وارده

تفکر انتقادی یافتن پیشفرض‌ها و پیامدها  در حلقه

تفکر انتقادی، تمرین مغالطات در حلقه

حلقه کندوکاو در حوزه های متفاوت (حوزه های غیر فلسفی)

با هدف افزایش دانش نظری کسب مهارتهای تسهیلگری (مربیگری) برنامه فلسفه برای کودکان

مخصوص شرکت کنندگان در کارگاه آموزشی تربیت مربی فلسفه برای کودکان و نوجوانان (مرحله مقدماتی) می باشد.

مدت زمان دوره : 22 ساعت ( 11 جلسه 2 ساعته) 4 روز

زمان برگزاری: روزهای سه شنبه تا پنج شنبه، ساعت 8 تا 15         تاریخ برگزاری :25  تا 28 مهرماه 1402

و روز جمعه 8 تا  12

شرط اعطای «گواهینامه صلاحیت مربیگری» حضور در چهار مرحله و قبولی در آزمون های دوره است.

برای اطلاعات بیشتر و ثبت نام:  Mata.ihcs.ac.ir

کانال ایتای مرکز:    eitaa.com/mataihcs

در صورت نیاز به شماره 09104107131 پیام بدهید

به دلیل تکمیل ظرفیت ، امکان ثبت نام وجود ندارد.

مکان : پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی

تاریخ : از ۲۵ مهر ۱۴۰۲ ساعت ۰۸:۰۰ تا ۲۸ مهر ۱۴۰۲