تربیت مربی فلسفه برای کودکان و نوجوانان (مرحله عملی)

دوره آموزشی «کارگاه آموزش فلسفه به کودکان و نوجوانان» توسط گروه پژوهشی فلسفه برای کودکان و نوجوانان (فبک) پژوهشکده اخلاق و تربیت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در تاریخ 27 تیر ماه 1402 بصورت حضوری برگزار می‌شود.

در راستای اهداف عالی پژوهشگاه و پژوهشکده اخلاق و تربیت برای گسترش و پیشبرد و ارتقاء علم روانشناسی و تربیتی با نگاه اسلامی- ایرانی و بهبود بخشیدن به امور آموزشی و پژوهشی و ارتقای سطح علمی جامعه در زمینه علوم رفتاری، به کارگیری یافته‌های روانشناختی و توسعه سلامت روانی، آموزش مهارت‌های زندگی و اجتماعی، و همچنین اهداف گروه فلسفه برای کودکان و نوجوان (فبک) که کودکان را مستعد فلسفه‌ورزی می‌داند و بر این نظر است که می‌توان و باید با برنامه‌ای دقیق،کودکان را با مفاهیم و موضوعات فلسفی آشنا کرد، و همچنین پیرو برنامه‌های عملیاتی مصوب این پژوهشکده و گروه در سند برنامه راهبردی پژوهشگاه، گروه فبک تصمیم به برگزاری کارگاه آموزشی گرفته است.

اجرا توسط تسهیلگران بواسطه داستان

مروری بر مباحث دو ترم قبل (مراحل کندوکاو)

کودک، حلقه کندوکاو، تسهیلگر

گفتگو و تمرین برای انتخاب محتوا

تمرین حلقه کندوکاو با تاکید بر کندوکاو اخلاقی

حلقه کندوکاو با حضور شرکت‌کنندگان با تاکید بر کندوکاو فلسفی

تمرین و کندوکاو برای انتخاب سوال فلسفی و ربط دادن سوالات

ارزشیابی

تمرین کندوکاو فلسفی توسط دانشجویان

با هدف افزایش دانش نظری کسب مهارتهای تسهیلگری (مربیگری) برنامه فلسفه برای کودکان

مخصوص شرکت کنندگان در کارگاه آموزشی تربیت مربی فلسفه برای کودکان و نوجوانان (مرحله تکمیلی) می باشد.

ظرفیت این دوره محدود است

مدت زمان دوره : 18 ساعت ( 9 جلسه 2 ساعته) 3 روز

زمان برگزاری: روزهای چهار‌شنبه تا جمعه، ساعت 8 تا 15         تاریخ برگزاری : 27  تا 30 تیرماه 1402

و روز سه‌شنبه27 تیر ماه  8 تا 12 (امتحان کتبی دوره)

شرط اعطای «گواهینامه صلاحیت مربیگری» حضور در چهار مرحله و قبولی در آزمون های دوره است.

برای اطلاعات بیشتر و ثبت نام:  Mata.ihcs.ac.ir

کانال ایتای مرکز:    eitaa.com/mataihcs

در صورت نیاز به شماره 09104107131 پیام بدهید

به دلیل تکمیل ظرفیت ، امکان ثبت نام وجود ندارد.

مکان : پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی(حضوری)

تاریخ : از ۲۷ تیر ۱۴۰۲ تا ۳۰ تیر ۱۴۰۲

تاریخ ثبت نام : از ۰۳ تیر ۱۴۰۲ ساعت ۱۵:۰۰ تا ۲۴ تیر ۱۴۰۲ ساعت ۱۵:۴۳