مدرسه زمستانی روش تحقیق کیفی: تحلیل تطبیقی وابسته به مسیر

این دوره به‌صورت حضوری و یا مجازی (بنا به انتخاب دانش‌پذیران) است.

دوره آموزشی «کارگاه تحلیل تطبیقی  وابسته به مسیر» توسط پژوهشکده مطالعات اجتماعی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در تاریخ 5 اسفندماه 1401 بصورت حضوری و مجازی برگزار می‌شود.

دوره آموزشی «روش تحقیق کیفی» در راستای آموزش کاربردی این روش‌ها و آشنایی دانش‌پژوهان با اصول و مبانی روش‌های کیفی و چگونگی کاربرد عملی آنها در پژوهش‌های مرتبط برگزار می شود.

این دوره در قالب 8 کارگاه تخصصی اجرا خواهد شد. کارگاه هشتم با موضوع « تحلیل تطبیقی  وابسته به مسیر» برگزار می شود.

این شیوه تحلیل مبتنی بر رویکرد فرایندی و زمانمندی واقعیت ها است. واقعیت ها همواره در بستر زمان پدیدار می شوند، دایم در حال تحوّل و دگرگونی اند، عامل و متغیر واحدی در شکل گیری آنها دخیل نیست، سطوح و لایه های متفاوتی دارند و همواره در جذر و مد با سایر واقعیت های اجتماعی قرار دارند. زیرا هیچ رویداد اجتماعی نیست که در خارج از بستر زمان شکل بگیرد و از این رو، هر پدیداری ـ پدیدار پهن دامنه، میان دامنه و تنگ دامنه ـ تا حدی ماهیت فرایندی دارد. در نتیجه ساختار تحلیلی تبیین مسیر وابسته، مراحل متوالی، زنجیره کنش و واکنش در بستر زمان در مرکز این نوع شیوه تحلیلی قرار دارند.

طرح مبانی و عناصر و مؤلفه های شیوه تحلیل وابسته به مسیر

فرایند و مدل های تحلیل وابسته به مسیر

با هدف افزایش دانش نظری و افزایش توان بینشی و نظری در فهم و تحلیل واقعیت ها در بستر زمان

و ارتقای مهارت عملی در کاربرد این شیوه در تحلیل های تاریخی و نهادی

بازآموزی، تقویت و توانمند ساختن پژوهشگر در عرصه فهم و تحلیل پویایی های نهادی و تاریخی

فایل تصویر

پیشنهاد می شود با توجه به تخفیف ویژه، در دوره کلی مدرسه زمستانه روش تحقیق کیفی ثبت‌نام نمائید.

ثبت‌نام دوره کلی

شرکت در این دوره برای دانشجویان، پژوهشگران و برای تمامی متخصصان و علاقه‌مندان علوم انسانی مفید است.

زمان برگزاری: روز جمعه، ساعت 8/30  تا 12/30        تاریخ: 5 اسفندماه 1401

کانال ایتای مرکز:    eitaa.com/mataihcs

مکان : پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی (حضوری و یا مجازی)

تاریخ : از ۰۵ اسفند ۱۴۰۱ ساعت ۰۸:۳۰ تا ۰۵ اسفند ۱۴۰۱