مدرسه زمستانه روش تحقیق کیفی: پژوهش در سنت پدیدار شناسی،طراحی،انجام و ارزیابی

این دوره به‌صورت حضوری و یا مجازی (بنا به انتخاب دانش‌پذیران) است.

دوره آموزشی «کارگاه پژوهش در سنت پدیدار شناسی: طراحی، انجام و ارزیابی» توسط پژوهشکده مطالعات اجتماعی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در تاریخ 3 اسفندماه 1401 بصورت حضوری و مجازی برگزار می‌شود.

دوره آموزشی «روش تحقیق کیفی» در راستای آموزش کاربردی این روش‌ها و آشنایی دانش‌پژوهان با اصول و مبانی روش‌های کیفی و چگونگی کاربرد عملی آنها در پژوهش‌های مرتبط برگزار می شود.

این دوره در قالب 8 کارگاه تخصصی اجرا خواهد شد. کارگاه پنجم با موضوع «پژوهش در سنت پدیدار شناسی: طراحی، انجام و ارزیابی» برگزار می شود.

سنت های پدیدار شناختی علیرغم رواج نسبی آن در حوزه های علوم انسانی و اجتماعی عموما با مسامحه و دقت ناکافی در طراحی و انجام آنها مواجه بوده اند. پیوند عمیق تر پدیدار شناسی با مهارت ارتباطی، بازاندیشانه و نگارش انجام مناسب آن را برای بسیاری دشوار می سازد و آن را از ظرافت و پیچیدگی های لازم دور ساخته است. هدف این دوره توجه دادن مخاطبان به اهمیت طراحی و به کار گیری مناسب این سنت پژوهشی (بویژه در نسخه تفسیری آن) و حساس کردن به چالش ها و سهل انگاری های احتمالی است که ممکن است در مسیر این پژوهش ها تجربه کنند. موفقیت انجام این دسته پژوهش ها مستلزم درگیری تمام عیار، عمیق و مستمر پژوهشگران با زندگی روزمره و پیچیدگی های آن است.

فایل تصویر

پیشنهاد می شود با توجه به تخفیف ویژه، در دوره کلی مدرسه زمستانه روش تحقیق کیفی ثبت‌نام نمائید.

ثبت‌نام دوره کلی

آشنایی با فلسفه و ضرورت

معرفی سنت های اصلی، کاربردها، شیوه های طراحی و اجزای پژوهش پدیدار شناختی

آشنایی با نقاط ضعف و قدرت رویکردهای مختلف و ارزیابی نمونه های تجربی

تمرین و معرفی سبک های تفسیری و نمونه های موفق از متون پدیدار شناسانه

با هدف افزایش دانش نظری در بازاندیشی، آشنایی زدایی و حساسیت به محیط زیست پیرامون و ترغیب آنها به انعکاس تجربیات متنوع زندگی روزمره خویش

و ارتقای مهارت عملی در تقویت قدرت مساله یابی، توانایی در تنظیم پروپزال های مناسب این سنت، ایجاد آمادگی بیشتر برای نگارش پدیدار شناختی

شرکت در این دوره برای دانشجویان، پژوهشگران حوزه پروژه های پدیدار شناسانه و برای تمامی متخصصان و علاقه‌مندان علوم انسانی مفید است.

زمان برگزاری: روز چهارشنبه، ساعت 13/30  تا 17/30       تاریخ: 3 اسفندماه 1401

کانال ایتای مرکز:    eitaa.com/mataihcs

مکان : پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی(حضوری و یا مجازی)

تاریخ : از ۰۳ اسفند ۱۴۰۱ ساعت ۱۳:۳۰ تا ۰۳ اسفند ۱۴۰۱