زندگینامه نویسی

دوره آموزشی «کارگاه زندگینامه نویسی» توسط پژوهشکده تاریخ ایران پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در تاریخ 18دی ماه 1401 بصورت مجازی برگزار می‌شود.

زندگی‌نامه که باعنوان‌هائی چون تذکره،ترجمۀ احوال، سرگذشت، سیره، سرگذشت‌نامه،شرح‌حال،بیوگرافی،یادنامه و ... خوانده می‌شود، امروزه یکی از حوزه‌های مهم و پرکاربرد تاریخ تبدیل شده است. زندگی‌نامه‌نویسی از روزگاران کهن تا امروز با سبک‌هاوسنت‌های مختلف به نگارش در آمده است. از این رو، بررسی و تحلیل روش‌شناسی زندگی‌نامه‌نویسی، گونه‌شناسی زندگی‌نامه‌ها و تأمل در مبانی آن ضرورتی آشکار دارد. این کارگاه می‌کوشد تا مخاطبان را با اصول و مبانی زندگی‌نامه‌نویسی آشنا کند و برخی از ابعاد معرفت‌شناسانه آن با تاکید بر شیوه‌های نوین سرگذشت‌نگاری آموزش دهد.

زندگینامه چیست و زندگینامه‌نویسی به چه معناست، رایج ترین گونه‌های زندگینامه‌نویسی کدامند؟

دانش‌های مرتبط با زندگینامه نویسی، مسائل روش‌شناختی زندگینامه نویسی

چگونه زندگینامه‌نویسی بنویسیم

باهدف افزایش دانش نظری و آشنایی با زندگینامه نویسی  و نیز مسائل و مفاهیم مرتبط با آن

وارتقای مهارت عملی در روش نوشتن زندگینامه

شرکت دراین دوره برای دانشجویان، پژوهشگران حوزه‌های دانشی تاریخ و تاریخ نگاری و برای تمامی متخصصان و علاقمندان و علوم انسانی مفیداست.

مدت زمان دوره : 6ساعت ( 3جلسه2ساعته ) 3روز

زمان برگزاری: روزهای یکشنبه، ساعت15 تا 17             تاریخ شروع: 18 دی  ماه 1401

کانال سروش مرکز:sapp.ir/tamihcs

تهران- بزرگراه کردستان- نبش خیابان دکترصادق آئینه وند (64 غربی)