اصول نوشتن و تولید محتوای بهینه: چگونه بنویسیم تا دیده شویم؟

دوره آموزشی «کارگاه اصول نوشتن و تولید محتوای بهینه: چگونه بنویسیم تا دیده شویم؟ » توسط پژوهشکده مطالعات فرهنگی و ارتباطات پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در تاریخ11 اسفند ماه 1400 بصورت مجازی برگزار می‌شود.

تولید محتوا از اهمیت ویژه ای برخوردار است. این اهمیت با توسعه فضای مجازی و استفاده از اینترنت روز به روز در حال افزایش است. در واقع، هر نوع فعالیتی که در اینترنت انجام می شود، نیازمند تولید محتوا است. تولید محتوا کلید مشاهده شدن در فضای مجازی است. اگر نتوان محتوایی مناسب تولید کرد، مخاطبی جذب سایت نمی شود، و مخاطبان احتمالی موجود نیز بتدریج از مراجعه به یک سایت پرهیز می کنند. تولید محتوای مناسب همچنین اصلی ترین گام برای مشاهده شده در جستجوهایی است که در موتورهای مختلف جستجو انجام می شود.

برغم تولید محتوا در محیط های غیر آنلاین (مانند رسانه های چاپی) که به جز صحت نگارش و صحت مطالب نیازمند الزامات دیگری نبود، اما تولید محتوا در محیط آنلاین الزاماتی دارد، که عدم آشنایی با آنها می تواند بسیاری از فعالیت های ارزشمند را از دید مخاطبان دور نگه دارد. در واقع، پیشرفت در حوزه های مختلف فناوری اطلاعات و ارتباطات باعث شده که هر نوع اثری که در میحط آنلاین ایجاد می شود، برای دیده شدن به ویژگی هایی نیاز داشته باشد. با آموختن این ویژگی ها و تولید محتوا بر اساس آن احتمال مشاهده شدن در فضای مجازی تقویت می شود.

مهارت های نوشتاری اگر با الزامات دیده شدن در محیط آنلاین ترکیب شوند، می توانند موجب افزایش ترافیک سایت ها شوند و روز به روز بر میزان بازدید از سایت ها بیافزایند. در این دوره دانش پذیران می توانند با اصولی آشنا شوند که رعایت آنها احتمال دیده شدن آنها را در محیط آنلاین تقویت می کند. این دوره برای همه کسانی که به نحوی به نگارش مطالب مختلف برای انتشار در محیط آنلاین علاقمند هستند و یا جزئی از وظایف شغلی آنهاست، سودمند است.

دانش پذیران با یادگیری عملی تولید محتوا همچنین می توانند از این فرصت به عنوان راهی برای درآمدزایی استفاده نمایند.

آشنایی با ساختار نگارش

نوشتن گزارش و مطالب بر اساس موضوعات مورد علاقه دانش پذیران

آشنایی با الزامات تولید محتوا در محیط آنلاین

نگارش مطالب متناسب با محیط آنلاین

با هدف افزایش دانش و آشنایی با اهمیت تولید محتوا در فضای آنلاین

و ارتقای مهارت عملی نگارش علمی در نگارش مطالب متناسب با نیازهای موجود در فضای آنلاین

آموزش علمی و نظری همراه با تمرین عملی و کارگاهی

شرکت در این دوره برای خبرنگاران، مدیران روابط عمومی، مسئولان سایت ها، همه افرادی که به نحوی نیازمند نوشتن مطلب به منظور استفاده در محیط آنلاین به ویژه سایت ها هستند و برای تمامی متخصصان و علاقمندان علوم انسانی مفید است.

زمان برگزاری: روزهای چهارشنبه، ساعت 10 تا14      تاریخ: 11 اسفند ماه 1400

تاریخ : از ۱۱ اسفند ۱۴۰۰ تا ۱۱ اسفند ۱۴۰۰