آشنایی با ویژگی‌ها و مولفه‌های انیمیشن‌ها و بازی‌های مورد استفاده در برنامه فبک

دوره آموزشی «کارگاه آشنایی با ویژگی‌ها و مولفه‌های انیمیشن‌ها و بازی‌های مورد استفاده در برنامه فبک» با همکاری گروه پژوهشی فلسفه برای کودکان و نوجوانان (فبک) پژوهشکده اخلاق و تربیت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در تاریخ 12 خرداد ماه 1400 بصورت مجازی برگزار می‌شود.

برنامه فلسفه برای کودکان و نوجوانان چند سالی است که در کشور مشغول فعالیت است و از نظر پژوهشی و مطالعاتی به طور قابل قبولی پیشرفت کرده است. از طرفی ویژگی آموزش این برنامه بر اساس متون داستانی می‌باشد که البته ساختار و محتوای آن کاملاً متفاوت از داستان‌های رایج است. سایر محتواهایی که در برناهم فبک استفاده میشود همچون انیمیشن و فیلم کوتاه و نیز بازیهای مورد استفاده  و غیره به نحوی با داستان های برنامه فبک همگرا هستند و باید حائز ویژگی های لازم باشند. لذا هر بازی و هر انیمیشنی نمیتواند در کلاسهای فبک مورد استفاده قرار گیرد. از این روی ما باید ملاکهایی کلی و فراگیر برای انتخاب این محتوا ها را بدست آوریم و البته باید نظری به تفاوتهای فرهنگی و جهان‌بینی‌ها که در بین کشورها وجود دارد داشته باشیم. اما در حال حاضر عموما انتخاب این نوع محتوا ها به طور شهودی انجام میشود و ضعفهایی در این زمینه مشاهده میشود لذا گروه فلسفه برای کودکان، با توجه به این نیاز و همچنین بنا بر پیشنهاد علاقمندان به برگزاری این دوره تخصصی، طرح این کارگاه را تدوین نمود.

سرفصل ها و محتوای دوره آموزشی:

برنامه فبک و  جایگاه محتواها در برنامه فبک

توجه به رسش سنی دانش‌آموزان در انتخاب بازی‌های فکری خردسالان در برنامه فبک و ارائه روش  چند بازی فکری

انواع بازی‌ها در برنامه فبک و ویژگی‌های آنها

استفاده از اخبار روزنامه‌ها و فیلم‌های کوتاه و نحوه انتخاب آنها برای محتوا با تمرکز به تقویت تفکر انتقادی

استفاده از انیمیشن‌ها در برنامه فبک

تنوع محتوا ها و توجه به برنامه درسی در انتخاب محتواها

بررسی برخی بازی‌های مورد استفاده در برنامه فبک با تمرکز به تفکر خلاق

نحوه انتخاب و یرایش انیمیشن ها  برایاستفاده در برنامه فبک

با هدف افزایش دانش نظری درباره ابزارهای غیرداستانی فبک ( انیمیشن و بازی)

ارتقای مهارت عملی انتخاب محتواها برای کلاس‌های فبک

تقویت و توانمندسازی مربیان جهت تهیه محتوای درسی حلقه های کندوکاو

نظر به اینکه کارگاه آنلاین است و همه شرکت کنندگان ضرورتا باید در کلاس حاضر بوده و فعالانه به  سوال و گفتگو بپردازند از اینجهت یادآوری میشود فایل صوتی مجددا برای شرکت کنندگان ارسال نخواهد شد. چرا که ارسال مجدد فایل صوتی، شرکت کنندگان را به حضور غیر فعالانه یا عدم حضور ترغیب میکند

شرکت دراین دوره برای چه کسانی مفید است؟

شرکت در این دوره برای مربیان و فعالان در حوزه برنامه فبک، معلمان درسهای تفکر و پژوهش و ... در مدارس و برای تمامی متخصصان و علاقمندان علوم انسانی مفید است.

زمان برگزاری: روز های چهارشنبه و پنجشنبه، ساعت 12 تا 16/30      تاریخ: 12و13 و19و 20 خرداد ماه 1400

برای اطلاعات بیشتر و ثبت نام Mata.ihcs.ac.ir

تاریخ : از ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ تا ۲۰ خرداد ۱۴۰۰