آموزش تفکر خلاق

گروه پژوهشی فلسفه برای کودکان و نوجوانان (فبک) پژوهشکده اخلاق و تربیت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می کند:

کارگاه آموزشی آموزش تفکر خلاق

دکتر مهرنوش هدایتی، دکتر سعید ناجی، دکتر روح‌الله کریمی و دکتر سید نورالدین محمودی

تبیین مساله:

یکی از نمودهای تفکر، تفکر خلاقانه  است. خلاقیت  یا آفرینندگی، یکی از موضوع های بسیار جالب و بحث برانگیز در حوزه های علمی مختلف به ویژه علوم تربیتی و روانشناسی است. این موضوع در هر دوره از تاریخ به عنوان قدرت اساسی ذهن بشر، هدف اصلی مدارس و مراکز آموزشی بوده است. امروزه تغییرات گسترده فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی، مشکلات جدید و به تبع آن انتظارات تازه ای برای مدارس و نظام های آموزشی و و پرورشی جهانی در پی داشته است. تفکر خلاق شیوه ای از تفکر که به کمک آن ، برای حل مسئله، راه حل های متنوعی به دست آمده و احتمال دستیابی به مناسب ترین راه حل بالا می رود. تفکر خلاق چهار کارکرد عمده دارد: 1. پدید آوردن یک محصول یا خدمت جدید 2. حل مساله 3. حل یک منازعه 4. پدید آوردن کاربردی جدید از یک محصول.

در این کارگاه تلاش میشود که از زوایای مختلف به روش های آموزش تفکر خلاق به کودکان پرداخته شود. این کارگاه از جهات زیر برای مربیان کلاسهای فبک یا  آموزش تفکر به کودکان مفید است.

الف) افزایش  شناخت،  بینش و مهارتهای مربیان در خصوص تفکر خلاق ،

ب)  آشنایی مربیان با بازی های خلاق جهت تقویت تفکر کودک و

ج) ارتقاء مهارت های مربیگری شرکت کنندگان در زمینه به کارگیری آخرین روش های روز تقویت تفکر خلاق

نحوه تفکر و ارائه بازیهای تفکر خلاق

بازیهای فکری _ فلسفی در آموزش تفکر خلاق

ارائه بازیهای تفکر خلاق

با هدف کسب مهارتهای تسهیلگری(مربیگری) تفکر خلاق برای کودکان

آموزش علمی و نظری همراه با تمرین عملی و کارگاهی

شرکت در این دوره برای فعالان در حوزه برنامه فبک، دانشجویان، پژوهشگران  و برای تمامی متخصصان و علاقمندان علوم انسانی مفید است.

مدت زمان دوره : 8 ساعت ( 4 جلسه 2 ساعته )1 روز

زمان برگزاری: روز پنج شنبه، ساعت 8 تا 17      تاریخ: 18مهرماه  1398

هزینه ثبت نام: 1/600/000ریال _ با تخفیف: 1/300/000 ریال _ دانشجویان پژوهشگاه: 700/000 ریال

sapp.ir/tamihcs

مرکز آموزش های آزاد تخصصی علوم انسانی

روز برگزاری۰۸:۰۰ قبل‌ازظهر۰۵:۰۰ بعدازظهر

به دلیل تکمیل ظرفیت ، امکان ثبت نام وجود ندارد.

مکان : پژوهشگاه علوم لنسانی و مطالعات

تاریخ : از ۱۸ مهر ۱۳۹۸ تا ۱۸ مهر ۱۳۹۸