تربیت مشاور تحصیلی (مرحله مقدماتی)

به نام خداوند جان و خرد

گروه روان­شناسی و علم­النفس پژوهشکده اخلاق و تربیت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می کند:

کارگاه آموزشی تربیت مشاور تحصیلی (مرحله مقدماتی)

دکتر سید روح­الله شهابی

هیات علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی

در دوره متوسطه اول و دوم دانش­آموزان بسیاری وجود دارد که علی­رغم داشتن توانایی­های هوشی طبیعی، اما فاقد پیشرفت تحصیلی مناسب هستند و یا اینکه پیشرفت متناسب با تلاش را ندارند. به نظر می­رسد مشکلی که این گروه از دانش­آموزان با آن مواجه هستند فقدان آگاهی آنان از سبک یادگیری خود و فقدان مهارت کافی در برخی پیش­نیازها مانند مدیریت زمان، کاربرد راهبردها و مانند آن است. از سوی دیگر موضوعی که بسیاری از خانواده­های دارای دانش­آموز متوسطه با آن مواجه هستند نیازمندی به مشاوره جهت انتخاب رشته تحصیلی در دوره متوسطه و نیز کنکور ورودی به دانشگاه است. مجموع این موضوعات، تربیت روان­شناسانی که بتوانند مبتنی بر دانش نظری به ارائه مشاوره تحصیلی بپردازند را ضروری می­سازد.

آموزش تکنیک­های مداخله­ای  به صورت رل پلی انجام خواهد شد.

سرفصل ها و محتوای دوره آموزشی:

ارزیابی و مداخله در سبک های یادگیری و مطالعه دانش آموز

مداخله در راهبردهای مدیریتی( دانش آموز به چه کلاس های تکمیلی نیاز دارد/  برنامه ریزی به روش خودکنترلی/ مدیریت زمان و ...).

آموزش راهبردهای شناختی و فراشناختی به دانش آموز و پرورش عادات موفقیت آمیز هنگام مطالعه

مرور آزمون های مورد نیاز برای یک مشاور تحصیلی (آزمون های هوش، استعداد، شخصیت و رغبت)

انتخاب رشته تحصیلی در دوره متوسطه و کنکور

با هدف افزایش دانش نظری در زمینه سبک­های یادگیری و مطالعه دانش­آموزان

ارتقای مهارت عملی برای ارائه مشاوره تحصیلی

شرکت در این دوره برای متخصصین و دانشجویان روان­شناسی و مشاوره علاقمند به ارائه مشاوره تحصیلی و علاقمند به مشکلات یادگیری آموزشگاهی و برای تمامی متخصصان و علاقمندان علوم انسانی مفید است.

*

sapp.ir/tamihcs