دانش افزایی: دانشگاه نسل چهارم؛ تبیین ضرورت انجام طرح کارفرمایی و فرصت مطالعاتی

دوره آموزشی دانش‌افزایی «دانشگاه نسل چهارم؛ تبیین ضرورت انجام طرح کارفرمایی و فرصت مطالعاتی» توسط مدیریت نوآوری و کاربردی‌‌‌سازی پژوهش‌های علوم انسانی معاونت کاربردی سازی علوم انسانی و فرهنگی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی با همکاری دفتر ارتباط جامعه با صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در راستای دستورالعمل اجرایی آیین نامه طرح دانش افزایی و توانمندسازی اعضای هیأت علمی موسسات آموزشی و پژوهشی در تاریخ 11 دی‌ماه 1402 بصورت حضوری برگزار  می‌شود.

دانشگاه نسل چهارم، ایده‌ای است که دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها را در پیوند مستقیم با جامعه و صنعت تعریف می‌کند. هدف آن ایجاد دانشگاهی فعال و اثربخش در بهبود شرایط کشور است. چنین دانشگاهی، با پایش نیازهای جامعه و با به کارگیری توان علمی و تخصصی خود، نخست به سوی شناخت و کسب تجربه و سپس به سوی حل مسایل زیسته گام برمی‌دارد.

ایده دانشگاه نسل چهارم در ایران نیز در همین دو مرحله دیده شده است: نخست فرصت مطالعاتی اعضای هیات علمی که برای آنها فضایی برای کسب تجربه در دیگر نهادها و سازمان‌های کشور در حوزه¬های تخصصی ایجاد می‌کند؛ تجربه‌ای که می‌تواند به مطالعات و پژوهش‌های بعدی آنها نیز سمت و سویی روزآمدتر، کاربردی‌تر، واقعی‌تر بخشد. دیگر انجام طرح‌های کارفرمایی که مطالعات و پژوهش‌های عضو هیات علمی و انباشت دانش و تجربه او را در مسیر انجام پژوهش‌های مساله محور کارفرمایی هدایت می‌کند. بدیهی است در انجام چنین طرح‌هایی عضو هیات علمی با به کارگیری علم و تخصص خود، در قالب طرح پژوهش برای حل مشکلات کارفرما اقدام می کند.

اهداف فرصت مطالعاتی ارتباط با جامعه و صنعت و شیوه اجرای آن

ضرورت اجرای طرح های کارفرمایی

معرفی طرحهای حمایتی بنیاد ملی علم ایران و سامانه مدیریت پژوهش (کایپر)

شرکت در این دوره مخصوص اعضای هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی است.

زمان برگزاری: روز دوشنبه، ساعت 10 تا 13       تاریخ: 11 دی‌ماه 1402

کانال ایتای مرکز:    eitaa.com/mataihcs