چندصدایی اخلاقی در دنیای مجازی

دوره آموزشی «درسگفتار چندصدایی اخلاقی در دنیای مجازی» توسط پژوهشکده مطالعات اجتماعی با همکاری پژوهشکده فلسفه پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی از تاریخ 17 مهرماه 1402 بصورت مجازی شروع می‌شود.

گسترش فناوری‌های سایبری در دنیای کنونی موجب ارتباطاتی بی‌واسطه، نزدیک و چندسویه شده‌، که مستلزم نظریه‌پردازی‌ها و برنامه‌ریزی‌های جدیدی است. در کلانشهر سایبری کنونی گویا همه مرزهای مکانی و زمانی برداشته شده و انسان‌ها در لامکان و لازمان با یکدیگر ارتباط برقرار می‌کنند.

مهم‌ترین مولفه ارتباطات اجتماعی، اخلاق است زیرا فقط در سایه زیست اخلاقی می‌توان به زندگی مسالمت‌آمیزی دست یافت، که موجب به فعلیت رسیدن استعدادهای متنوع افراد و جوامع گوناگون می‌شود.

در این درسگفتار تلاش می‌شود با استقرای ارزش‌های اخلاقی جوامع مختلف، اصولی صورت‌بندی شوند که با چندصدایی اخلاقی فرهنگ‌های گوناگون دنیای مجازی هماهنگ باشند.

قابلیت‌های فضای مجازی

دنیای مجازی و اخلاق ارتباطی

رسانه جهانی و مبانی فلسفی اخلاق ارتباطی

زمینه تاریخی اخلاق در رسانه‌های جهانی

اخلاق رسانه جهانی و شأن انسانی در رویکردهای پسااستعماری

اخلاق رسانه جهانی و چالش‌های وطن‌دوستانه

انتخاب‌های فلسفی اخلاق رسانه در رویکردی جهان‌وطنانه

تنوع رویکردهای اخلاقی در دنیای مجازی

دین و ارزش‌های اخلاقی رسانه در دنیای مجازی

به سوی فضایل اخلاقی در دنیای مجازی

شرکت در این دوره برای دانشجویان، پژوهشگران حوزه فلسفه اخلاق، مطالعات نظری رسانه، مطالعات نظری دنیای مجازی، جامعه شناسی و برای تمامی متخصصان و علاقمندان علوم انسانی مفید است.

زمان برگزاری: روزهای دوشنبه، ساعت 10 تا 12       تاریخ شروع دوره:8 آبان ماه 1402

برای اطلاعات بیشتر و ثبت نام Mata.ihcs.ac.ir

کانال ایتای مرکز:    eitaa.com/mataihcs

در صورت نیاز به شماره 09104107131 پیام بدهید