حروفچینی با لاتک

دوره آموزشی «کارگاه آموزشی حروفچینی با لاتک» توسط پژوهشکده پژوهشکده زبان‌شناسی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در تاریخ 29  شهریورماه 1402 بصورت حضوری برگزار می‌شود.

ترجیح امروزه متخصصین و نویسندگان اینست که با کمک ابزاری مانند رایانه بتوانند کار نگارش و حروفچینی مطلب مورد نظر را خود انجام دهند تا اشکالات کمتری به‌هنگام حروفچینی متن ایجاد شود. برای افزایش دقت و کاهش زمان برای نهایی‌سازی متن، می‌توان از نرم‌افزار لاتک استفاده کرد. لاتک نرم‌افزار منبع‌بازی است که از آن برای حروفچینی مواردی چون کتاب، پایان‌نامه، مقاله، اسلاید، پوستر، گزارش، فرهنگ لغت و غیره استفاده می‌شود. خروجی لاتک شکیل و با دقت بالایی بوده و مشکلاتی که معمولاً به‌هنگام استفاده از دیگر نرم‌افزارهای حروفچینی مانند ورد ماکروسافت ممکن است با آن مواجه شویم را ندارد. در این کارگاه تلاش می‌شود ضمن آشناکردن کلی مخاطب با این نرم‌افزار، به نحوه استفاده از آن در حوزه زبان‌شناسی  پرداخته شود.

آشنایی با لاتک

آشنایی با بسته‌های کاربردی (آوانگاری و ترسیم نمودار درختی و ... )

از آنجا که کارگاه با کار عملی همراه است، علاقه‌مندان می‌بایست رایانه شخصی به‌همراه داشته باشند.

با هدف افزایش دانش نظری

شرکت در این دوره برای دانشجویان، پژوهشگران پژوهشگران و برای تمامی متخصصان و علاقه‌مندان علوم انسانی و کلیه افرادی که کار حروفچینی انجام می‌دهند مفید است.

زمان برگزاری: روزهای  چهارشنبه، ساعت 13 تا 17       تاریخ شروع: 29 شهریورماه 1402

برای اطلاعات بیشتر و ثبت نام:  Mata.ihcs.ac.ir

کانال ایتای مرکز:    eitaa.com/mataihcs

در صورت نیاز به شماره 09104107131 پیام بدهید