آشنایی با روش سناریوپردازی

دوره آموزشی «کارگاه آشنایی با روش سناریوپردازی» توسط مدیریت نوآوری و کاربردی سازی پژوهش‌های علوم انسانی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در تاریخ 25 آبان ماه 1400 بصورت مجازی برگزار می‌شود.

یکی از ابزار بسیار پرکاربرد و مود توجه آینده پژوهی، سناریوپردازی است. معرفی آینده­های بدیل بر پایه برآورد عدم‌قطعیت‌های اصلی، به افراد و سازمان­ها کمک می­کند تا ضمن شناسایی مهم­ترین روندهای تاثیرگذار در مسیر آتی خود، مسیرهای مختلفی برای رسیدن به هدف مطلوب خود را ترسیم نموده و به این ترتیب احتمال تحقق آن را بسیار تقویت نمایند. شرکت نفتی شل در دهه 1970 میلادی برای نخستین بار با کمک این روش توانست به خوبی با مشکل نوسانات قیمت نفت، ناشی از رویدادهای سیاسی آن دوره مقابله کرده و ضمن استفاده از فرصت بهترین نتیجه را رقم زند. نظر به افزایش متغیرهای تاثیرگذار و نیز شدت تغییر در آن­ها به نسبت گذشته، به نظر می­رسد که دیگر تاریخ انقضای اتکای صرف به یک برنامه به سر آمده باشد. این دوره به پژوهشگران، دانشجویان و مدیران رویکرد و تکنیک اندیشیدن به چند آینده بدیل را نشان می­دهد.

رویکرد سناریوپردازی، مفاهیم پایه و کارکردها

روش‌های محتلف سناریوپردازی

با هدف افزایش دانش نظری آشنایی با رویکردی نوین در شناسایی، تعریف و حل مسایل پژوهشی و سازمانی

آشنایی با ابزار جدید تصمیم­گیری

بازآموزی، تقویت و توانمندسازی تغییر رویکرد نسبت به تعریف مساله

شرکت در این دوره برای دانشجویان، پژوهشگران، مدیران سازمان‌های دولتی و برای تمامی متخصصان و علاقمندان علوم انسانی مفید است.

زمان برگزاری: روز سه شنبه، ساعت 14 تا 17      تاریخ برگزاری: 25 آبان ماه 1400

تاریخ : از ۲۵ آبان ۱۴۰۰ تا ۲۵ آبان ۱۴۰۰