معانی فلسفه در اندیشه یونانی

گروه تاریخ و تمدن غرب پژوهشکده غربشناسی و علم پژوهی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می کند:

کارگاه آموزشی معانی فلسفه در اندیشه یونانی

دکتر سید نعمت‌الله عبدالرحیم‌زاده

پژوهشگر ادبیات و فلسفه

شکی نیست که شناخت فلسفه یونان منوط به دریافت معنایی است که اندیشمندان یونانی از فلسفه مد نظر داشته‌اند. با دریافت این معنا است که می‌توان فهمید منظور اندیشمندان و فیلسوفان یونانی از فلسفه چه بوده و بعد از این است که می‌توان رد این معنا را در تاریخ اندیشه غرب پی‌گرفت. از این جهت است که فهم معنای فلسفه در اندیشه یونانی سنگ بنای درک فلسفه و اندیشه مغرب‌زمین را تشکیل می‌دهد. دوره آموزشی «معانی فلسفه در اندیشه یونانی» برای این منظور در نظر گرفته شده که سه معنا از فلسفه در اندیشه‌های فیثاغورسی، افلاطونی و ارسطویی در این دوره مورد بحث قرار می‌گیرند.

معنای فلسفه در اندیشه فیثاغورس و افلاطون

معنای فلسفه در اندیشه ارسطویی

با هدف افزایش دانش نظری تحلیل متون فلسفی

ارتقای مهارت عملی بازخوانی متون کلاسیک در فلسفه یونانی

شرکت در این دوره برای دانشجویان رشته‌های فلسفه، تئاتر و ادبیات نمایشی و علاقمندان به مباحث فلسفه یونان مفید است.

شرکت در این دوره برای تمامی متخصصان و علاقمندان علوم انسانی بلامانع است.

به شرکت کنندگان گواهینامه معتبر داده خواهد شد که ارزش علمی و اداری دارد. این گواهینامه قابل ترجمه و مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.

تلفن مشاوره ( در ساعت اداری ) : 88624485 سرکار خانم عبدالهی

نشانی: تهران- بزرگراه کردستان- نبش خیابان دکتر صادق آئینه وند (64 غربی)- پژوهشگاه علوم ­انسانی و مطالعات فرهنگی

کانال تلگرام مرکز :  @ihcsoe

مرکز آموزش‌های آزاد تخصصی علوم­ انسانی