نوآوری در اقتصاد دیجیتال

مرکزنوآوری پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می کند:

کارگاه آموزشی نوآوری در اقتصاد دیجیتال

برگزاری دوره به صورت آنلاین

پرهام خلیلی

مشاور سرمایه گذاری و تأمین مالی

برای رسیدن به اقتصادی دیجیتال در کشور باید به استفاده از ایده‌های نوآورانه متوسل شویم. تنها راه قطعی که ایران را در مسیر درست اقتصاد دیجیتال قرار می دهد ایده‌هایی است که در دل زیست‌بوم فناوری و نوآوری نهفته است و به دنبال مجالی برای شکوفایی است.

یکی از حوزه‌های اقتصادی در کشور که نیاز مبرمی به استفاده از ایده‌های نوآورانه و خلاق برای توسعه دارد، اقتصاد دیجیتال در کشور است. نهالی که برای تنومند شدن و خوداتکایی در شرایط تحریم‌ها تنها قدم گذاشتن در مسیر خلاقیت‌ را راه چاره خود می‌داند. از این رو دوره نوآوری در اقتصاد دیجیتالدر پژوهشگاه برگزار می‌شود.

اقتصاد دیجیتال گاهی تحت عناوین اقتصاد اینترنتی، اقتصاد جدید یا اقتصاد وب هم مورد اشاره قرار می گیرد. به زعم برخی کارشناسان این حوزه مقدمه ای بر انقلاب صنعتی چهارم است. از آنجا که بخش خدمات یکی از بخش های اصلی اقتصاد ایران را به خود اختصاص داده و نقش فناوری اطلاعات در آن جدی است، نوآوری در تولید و توزیع اطلاعات باعث تغییرات انقلابی در جامعه مدرن و ظهور پارادایم اقتصادی تکنولوژیکی جدید «اقتصاد دیجیتالی» می‌شود. با برگزاری این دوره دانش مخاطبین در حوزه اقتصاد محتوا و اقتصاد دیجیتال افزایش می‌یابد و می‌توانند با نوآوری و خلاقیت، نقش جدیدی در اقتصاد برای خود ترسیم نمایند.

بیان مفاهیم مقدماتی موضوع

تشریح مبانی اقتصادی بحث

چارچوب های نظری

نمونه های داخلی

داده های جهانی

باهدف افزایش دانش تخصصی در حوزه نوآوری

آموزش علمی و نظری همراه با  موردکاوی

شرکت در این دوره برای دانشجویان و پژوهشگران حوزه نوآوری و برای تمامی متخصصان و علاقمندان علوم انسانی مفید است.

زمان برگزاری: روز یکشنبه، ساعت 11 تا 13      تاریخ:22 تیرماه  1399

هزینه این دوره: 600/000 ریال

هزینه ثبت نام (با تخفیف ویژه بخاطر شرایط اجتماعی): 480/000 ریال _ با تخفیف: 380/000 ریال _ دانشجویان پژوهشگاه: 190/000 ریال

برای اطلاعات بیشتر و ثبت نام Mata.ihcs.ac.ir