آشنایی با نظام‌های رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی و جایگاه آنها

کتابخانه مرکزی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می کند:

کارگاه آموزشی آشنایی با نظام‌های رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی و  جایگاه آنها

آقای ایوب نازی

پژوهشگر پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی

با توجه به تاکیداتی که همواره از سوی دست‌اندرکاران و برنامه‌ریزان دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی در بحث کسب رتبه و میزان رویت‌پذیری هر دانشگاه یا موسسه آموزش عالی در سطح جهانی وجود دارد، شناخت نظام‌های رتبه‌بندی موجود در جهان از جمله تایمز، شانگهای، ‌QS و ... و شاخص‌های منجر به دریافت نمره در هر یک از آنها بسیار مفید است؛ چرا که حضور در رتبه‌های برتر این نظام‌های رتبه‌بندی، بهترین ابزار برای بالا بردن رنک و قابلیت رویت یک دانشگاه یا موسسه آموزشی در سطح ملی و بین‌المللی است. این کارگاه در صدد کنکاشی در راستای انطباق و کسب نمره در شاخص‌های رتبه‌آوری است.

انواع نظام‌های رتبه‌بندی ملی و بین‌المللی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی

شاخص‌های موجود در هر یک از نظام‌ها

نحوه وزن دهی و نمره دهی به هر یک از شاخص‌ها

گستره هر یک از نظام‌های رتبه‌بندی

فواید و مضرات هر یک از این نظام‌ها

چگونه در این نظام‌ها رتبه بهتری کسب نماییم

با هدف افزایش دانش درباره انواع نظام‌های رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی و گستره هر یک از آنها

ارتقای مهارت عملی در نحوه رعایت شاخص‌های لازم برای کسب رتبه بالاتر

شرکت در این دوره برای برنامه‌ریزان آموزش عالی، اعضای هیات علمی، دانشجویان تحصیلات تکمیلی و پژوهشگران مفید است.

شرکت در این دوره برای تمامی متخصصان و علاقمندان علوم انسانی بلامانع است.

به شرکت کنندگان گواهینامه معتبر داده خواهد شد که ارزش علمی و اداری دارد. این گواهینامه قابل ترجمه و مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.

تلفن مشاوره ( در ساعت اداری ) : 88624485 سرکار خانم عبدالهی

نشانی: تهران- بزرگراه کردستان- نبش خیابان دکتر صادق آئینه وند (64 غربی)- پژوهشگاه علوم­انسانی و مطالعات فرهنگی

کانال تلگرام مرکز :  @ihcsoe

مرکز آموزش‌های آزاد تخصصی علوم­انسانی