خدمات علمی تخصصی در حوزه علوم انسانی با تاکید برآزمونMSRT

به نام خداوند جان و خرد

مدیریت همکاریهای علمی و بین المللی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می کند:

درس­گفتار

خدمات علمی تخصصی در حوزه علوم انسانی

با تاکید برآزمونMSRT

بخش اعظم تبادلات علمی در جهان کنونی به وسیله ی زبان انگلیسی که یک زبان بین المللی است تحقق می‌پذیرد. معهذا سطح زبان دانشجویان و دانش آموزان ایرانی به لحاظ علمی و کاربردی مطلوب نیست. لذا ارتقاء سطح مهارت خواندن و شنیداری دانشجویان عزیز بالاخص دانشجویان رشته های غیر زبان انگلیسی ضروری است. آزمون MSRT (ام اس آر تی) که به تافل دکتری نیز شناخته می‌شود، یکی از آزمون‌های پرطرفدار در داخل کشور بوده که توانایی و سطح دانش عمومی زبان انگلیسی افراد را می‌سنجد.MSRT مخفف عبارتMinistry of Science, Research and Technology  به معنای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است. وجه تسمیه‌ی این نام برگزار شدن این آزمون از طریق وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.  این آزمون در گذشته با نام MCHE که مخفف عبارت Ministry of Culture, and Higher Education به معنای وزارت فرهنگ و آموزش عالی است، شناخته می‌شده است.   هم‌چنین، این آزمون مانند آزمون تولیمو برای داوطلبان دکتری داخل نیز در نظر گرفته شده است و این دو به تافل داخلی یا تافل دکتری نیز معروف هستند؛  اولین نکته در رابطه با آزمون فوق‌الذکر سطح دشواری این  آزمون است که تقریبا با آزمون‌های بین‌المللی چون تافل برابری می‌نمایند و بنابراین افراد قبل از شرکت در آزمون احتیاج به دوره های آمادگی دارند.  به دلیل عدم آمادگی جهت شرکت در  این  آزمون گاها افراد مجبور می‌شوند به دفعات متعدد در این آزمون شرکت نمایند تا حداقل نمره‌ی قابل قبول را به دست بیاورند. بنابراین، داوطلبان بهتر است طی یک برنامه‌ریزی منظم در یک دوره‌ی چند ماهه خود را برای این آزمون آماده سازند.این آزمون در سال ده بار و در فواصل منظم زمانی  برگزار می‌شود.  نمره‌ی کل این آزمون ۱۰۰ می‌باشد که در واقع به ازای هر سؤال یک امتیاز به پاسخ درست تعلق می‌گیرد. طبق اطلاعات سایت آزمون MSRT، دفترچه سؤالات در یک مرحله توزیع می‌شود. در ابتدا سؤالات لیسنینگ وجود دارد که داوطلبان باید بعد از شنیدن فایل صوتی هر بخش، به سؤال یا سؤالات مربوطه پاسخ دهند. این بخش در کل بین ۳۰ تا ۳۵ دقیقه طول می‌کشد. سپس سؤالات گرامر و در پایان سؤالات ریدینگ باید پاسخ داده شوند. داوطلبان ۷۰ دقیقه وقت دارند که به سؤالات این دو بخش پاسخ دهند که از این زمان ۲۰ دقیقه برای بخش گرامر و ۵۰ دقیقه برای بخش ریدینگ در نظر گرفته شده است.. کل آزمون MSRT شامل ۱۰۰ سؤال می‌باشد که از این تعداد ۳۰ سؤال به بخش شنیداری، ۳۰ سؤال به بخش گرامر و ۴۰ سؤال به بخش درک مطلب و واژگان اختصاص دارد.مدرک حاصله از این امتحان یک مدرک ملی بوده و در کل کشور برای دو سال معتبر است. موفقیت در این آزمون نیاز به آمادگی دارد و توصیه می‌شود افراد از چند ماه قبل برنامه‌ریزی در جهت آمادگی برای شرکت در این آزمون را شروع کنند.

سرفصل و محتوای آموزشی کامل دوره :

خواندن در سطح پیشرفته حل تمرینها، آموزش مهارتها و رفع ابهام در مسائل شنیداری

خانم الهام سروندی

با هدف افزایش دانش نظری مهارت خواندن ویادگیری تکنیکهای تست زدن

و ارتقای مهارت عملی و شنیداری دانشجویان

بازآموزی، تقویت و توانمندسازی و تحلیل ساختار انگلیسی جملات و متون

شرکت در این دوره برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی و برای تمامی متخصصان و علاقمندان علوم انسانی مفید است.

برای اطلاعات بیشتر و ثبت نام tam.ihcs.ac.ir

sapp.ir/tamihcs