آشنایی با هوش مصنوعی در انجام پژوهش‌ها و اکتشافات علمی

دوره آموزشی «کارگاه آشنایی با هوش مصنوعی در انجام پژوهشهای علمی» توسط گروه پژوهشی مدیریت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی از تاریخ 11 دی  ماه 1402 بصورت حضوری و یا مجازی برگزار می‌شود.

هوش مصنوعی یکی از تحولات فناورانهای است که تمامی مناسبات و ساحتهای زیست بشر را در جهان امروز دستخوش تغییر و تحول قرار داده است. ساحت علمورزی و پژوهش یکی از مهمترین حوزههایی است که متأثر از پیشرفت هوش مصنوعی تغییرات مهمی را تجربه میکند. این تغییرات برحسب نظریه ساختار-کارگزار در قالب تحول در ساختارهای پژوهش و علمورزی و نیز برحسب تحول در نقشآفرینی کارگزاران این حوزه قابل تبیین است؛ به شکلی که میتوان گفت و نیز برآورد کرد که در آینده رویارویی پژوهشهای انسانمدار و پژوهشهای ماشینمدار شکل خواهد گرفت و دست برتر با کارگزاری است که توان بالاتر در تحلیل کلاندادهها و تفسیر آنها و نیز ارائه توصیههای مؤثر و پیشبرنده در اختیار دارند.

سیر پیشرفت هوش مصنوعی

معرفی داده و علوم داده

نقش هوش مصنوعی در شکلدهی به برنامههای آموزشی و پژوهشی

بیان کاربرد های هوش مصنوعی در اکتشافات علمی

آشنایی با ابزارهای هوش مصنوعی در انجام برنامههای آموزشی و پژوهشی و کسب و کار(ابزارهای مرور منابع علمی، تهیه چارچوب برنامههای علمی، تهیه تصویر، ویدئو و سایر چندرسانهایهای مرتبط با برنامههای آموزشی، پژوهشی و کسب و کار)

روندهای و چالشهای جهانی هوش مصنوعی

با هدف افزایش دانش نظری، مهارتافزایی و توانمندسازی در استفاده از هوش مصنوعی برای دستیابی به مرجعیت علمی و بهبود خدمات آموزشی، پژوهشی و توسعه نوآوریهای فرهنگی و اجتماعی

شرکت در این دوره برای مدیران، اعضای هیأت علمی، دانشجویان و پژوهشگران مراکز علمی کشور و برای تمامی متخصصان و علاقمندان علوم انسانی مفید است.

رعایت قوانین و پوشش دانشگاهی در تمام مراحل برگزاری دوره ضروری است و جزء شرایط ثبت نام می باشد.

مدت زمان دوره : 8 ساعت ( 4 جلسه 2 ساعته) 1 روز

زمان برگزاری: روز دو شنبه، ساعت 8 تا 17  تاریخ برگزاری دوره: 11دی ماه 1402

کانال ایتای مرکز:    eitaa.com/mataihcs

در صورت نیاز به شماره 09104107131 پیام بدهید