تربیت مربی فلسفه برای کودکان و نوجوانان (مرحله تکمیلی) این دوره مخصوص شرکت کنندگان در دوره مقدماتی پژوهشگاه علوم انسانی می باشد

دوره آموزشی «کارگاه آموزش فلسفه به کودکان و نوجوانان» توسط گروه پژوهشی فلسفه برای کودکان و نوجوانان (فبک) پژوهشکده اخلاق و تربیت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در تاریخ 28شهریور ماه 1402 بصورت حضوری برگزار می‌شود.

در راستای اهداف عالی پژوهشگاه و پژوهشکده اخلاق و تربیت برای گسترش و پیشبرد و ارتقاء علم روانشناسی و تربیتی با نگاه اسلامی- ایرانی و بهبود بخشیدن به امور آموزشی و پژوهشی و ارتقای سطح علمی جامعه در زمینه علوم رفتاری، به کارگیری یافته‌های روانشناختی و توسعه سلامت روانی، آموزش مهارت‌های زندگی و اجتماعی، و همچنین اهداف گروه فلسفه برای کودکان و نوجوان (فبک) که کودکان را مستعد فلسفه‌ورزی می‌داند و بر این نظر است که می‌توان و باید با برنامه‌ای دقیق،کودکان را با مفاهیم و موضوعات فلسفی آشنا کرد، و همچنین پیرو برنامه‌های عملیاتی مصوب این پژوهشکده و گروه در سند برنامه راهبردی پژوهشگاه، گروه فبک تصمیم به برگزاری کارگاه آموزشی گرفته است.

مهارت های تسهیلگر در حلقه کندوکاو

اجرای حلقه با مربیان

اجرا حلقه کندوکاو با توجه به ویژگی های خردسالان

10 بازی برای تقویت خلاقیت در حلقه کندوکاو

اجرای حلقه کندوکاو با ابزار بازی

اجرای حلقه کندوکاو با تمرکز به راهنماهای داستانها

بررسی انتقادات وارده

تفکر انتقادی یافتن پیشفرض‌ها و پیامدها  در حلقه

تفکر انتقادی، تمرین مغالطات در حلقه

حلقه کندوکاو در حوزه های متفاوت (حوزه های غیر فلسفی)

با هدف افزایش دانش نظری کسب مهارتهای تسهیلگری (مربیگری) برنامه فلسفه برای کودکان

مخصوص شرکت کنندگان در کارگاه آموزشی تربیت مربی فلسفه برای کودکان و نوجوانان (مرحله مقدماتی) می باشد.

مدت زمان دوره : 22 ساعت ( 11 جلسه 2 ساعته) 4 روز

زمان برگزاری: روزهای سه شنبه تا پنج شنبه، ساعت 8 تا 15         تاریخ برگزاری : 28  تا 31 شهریورماه 1402

و روز جمعه 8 تا  12

شرط اعطای «گواهینامه صلاحیت مربیگری» حضور در چهار مرحله و قبولی در آزمون های دوره است.

برای اطلاعات بیشتر و ثبت نام:  Mata.ihcs.ac.ir

کانال ایتای مرکز:    eitaa.com/mataihcs

در صورت نیاز به شماره 09104107131 پیام بدهید

به دلیل تکمیل ظرفیت ، امکان ثبت نام وجود ندارد.

مکان : ساختمان فرهنگ پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی

تاریخ : از ۲۸ شهریور ۱۴۰۲ ساعت ۰۸:۰۰ تا ۳۱ شهریور ۱۴۰۲