آشنایی با ژانر داستان‌های فبک و راهنماهای آنها

گروه پژوهشی فلسفه برای کودکان و نوجوانان (فبک) پژوهشکده اخلاق و تربیت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می کند:

کارگاه آموزشی: آشنایی با ژانر داستان‌های فبک  و راهنماهای آنها

دکتر سعید ناجی، دکتر روح‌الله کریمی، دکتر لیلا حبیبی

برنامه فلسفه برای کودکان و نوجوانان چند سالی است که در کشور مشغول فعالیت است و از نظر پژوهشی و مطالعاتی به طور قابل قبولی پیشرفت داشته است. از طرفی ویژگی آموزش این برنامه بر اساس متون داستانی می‌باشد که البته ساختار و محتوای آن کاملاً متفاوت از داستان‌های رایج به همراه یک راهنمای کاملا متفاوت است و از طرف دیگر، اغلب داستان‌هایی که در حال حاضر موجود است و در کلاس‌ها و حلقه‌های کندوکاو مورد استفاده قرار می‌گیرد، ترجمه داستان‌هایی است که متخصصان این برنامه در کشورهای دیگر، دست به تألیف آن زده‌اند. با توجه به تفاوت فرهنگ‌ها و جهان‌بینی که در بین کشورها وجود دارد، اینطور به نظر می‌رسد که ترجمه این داستان ها و حتی اقتباس از آنها چندان پاسخگوی نیاز ما نیست و لزوم تولید داستان‌هایی که هماهنگ و هم‌راستا با ویژگی‌های فرهنگی و اجتماعی ما باشد، احساس می‌شود. لذا گروه فلسفه برای کودکان، با توجه به این نیاز و همچنین بنا بر پیشنهاد علاقمندان به برگزاری این دوره تخصصی، طرح این کارگاه را تدوین نمود.همچنین از آنجائیکه آزمون دوره به صورت غیرحضوری برگزار خواهد شد، سوالات آزمون، پس از اتمام کارگاه در اختیار اعضا قرار خواهد گرفت وپس از مدت زمان معینی، پاسخ ها دریافت و پس از تصحیح توسط اساتید محترم، از افراد موفق در آزمون برای تألیف داستان، بهره خواهیم برد.

برنامه فبک و جایگاه داستان در برنامه فبک

آشنایی با داستان‌ها در برنامه فبک و و غنای فلسفی

آشنایی با داستان‌ها در برنامه فبک ( غنای ادبی و تناسب روانشناختی)

بررسی نمونه‌هایی از داستان‌های فبک (ترجمه شده)

بررسی نمونه‌هایی از داستان‌های فبک (تالیفی و اقتباسی)

راهنمای داستان‌های فبک ( طرح بحث و تمرین)

ورودی به تالیف و اقتباس داستانها

ورودی به تالیف  و تهیه طرح بحث و تمرین

با هدف افزایش دانش نظری آشنایی با داستان‌های فبک

و ارتقای مهارت عملی انتخاب  و بازنویسی داستان ها برای کلاس‌های فبک

آموزش علمی و نظری همراه با تمرین عملی و کارگاهی

شرکت در این دوره برای دانشجویان ادبیات، محققان،کارشناسان و علاقمندان حوزه های ادبیات داستانی، نویسندگان، داستان نویسان حوزه کودک و فعالان در حوزه برنامه فبک شامل افرادی که دوره های تربیت مربی دیده اند و میخواهند مربی بشوند.

و برای تمامی متخصصان و علاقمندان علوم انسانی مفید است.

زمان برگزاری: روزهای چهارشنبه و پنج شنبه، ساعت 12/30تا 16/30  تاریخ: 21و 22 خرداد و 4 و 5  تیر ماه  1399

هزینه ثبت نام: 3/000/000ریال _ با تخفیف: 2/400/000 ریال _ دانشجویان پژوهشگاه: 1/200/000 ریال

برای اطلاعات بیشتر و ثبت نام mata.ihcs.ac.ir

sapp.ir/tamihcs