تحلیل و بررسی چهار رمان آخر فهرست بوکر عربی خوانی

گروه پژوهشی مطالعات زنان پژوهشکده مطالعات اجتماعی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می کند:

کارگاه آموزشی تحلیل و بررسی چهار رمان آخر فهرست بوکر عربی خوانی

دکتر شکوه السادات حسینی

هیات علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی

جایزه جهانی رمان عربی که از سال 2007 در ابوظبی و با پشتیبانی جایزه بوکر بریتانیا تأسیس شده از جوایز مهم ادبی در حوزۀ رمان است که ابتدا شش رمان برتر عربی را از میان رمانهای منتشر شده در هر سال انتخاب میکند، سپس از میان آنها برترین رمان سال را برمیگزیند. از جمله پیامدهای این جایزه ارائه تسهیلات برای ترجمه و نشر رمانهای برگزیده است.

در این کارگاه که در هر ماه یک جلسه حضوری برگزار خواهد شد، چهار رمان آخر فهرست بوکر عربی از سال 2014 تا 2017 بررسی و تحلیل خواهد شد.

گروه پژوهشی مطالعات زنان در نظر دارد با رویکردی زنانه نگر به خوانش رمانهای برتر جهان عرب بپردازد.

در این دوره، فایل رمان ها در اختیار شرکت کنندگان قرار خواهد گرفت و آنها موظف هستند در طول یک ماه یک رمان را مطالعه نمایند تا با آشنایی اولیه شرکت کنندگان از آن در جلسه کارگاه آموزشی مورد تحلیل قرار گیرد.

تحلیل و بررسیچهار رمان آخر فهرست بوکر عربی از سال 2014 تا 2017

• رمان "موت صغیر": از کشور عربستان سعودی ، نویسنده: محمد حسن علوان، 2017
  • رمان "مصائر: کونشرتو الهولوکوست والنکبه" از کشور فلسطین، نویسنده: ربعی المدهون، 2016
  • رمان  " الطلیانی"، از کشورتونس، نویسنده: شکری المبخوت، 2015
  • رمان "فرانکشتاین فی بغداد" از کشورعراق، نویسنده: احمد سعداوی2014

با هدف

افزایش دانش نظری آشنایی با رمان های برگزیده عربی

ارتقای مهارت عملی در تحلیل و بررسی ادبی رمان های برگزیده عربی در سال

تقویت و توانمندسازی

شرکت در این دوره برای دانشجویان زبان و ادبیات عرب و مطالعات زنان، علاقمندان و پژوهشگران حوزه نقد و بررسی رمان های عربی مفید است.

شرکت در این دوره برای تمامی متخصصان و علاقمندان علوم انسانی بلامانع است.

•

به شرکت کنندگان گواهینامه معتبر داده خواهد شد که ارزش علمی و اداری دارد. این گواهینامه قابل ترجمه و مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.

نظر به اینکه هر جلسه بصورت مستقل برگزار می شود، متقاضیان می توانند بصورت موردی نیز برای هر رمان  ثبت نام نمایند

علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به سایت مرکز آموزش‌های آزاد تخصصی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی

tam.ihcs.ac.ir

مراجعه کنند.