مدرسه زمستانی روش تحقیق کیفی: گراندد تئوری

این دوره بصورت حضوری و یا مجازی (بنا به انتخاب دانش‌پذیران) است.

دوره آموزشی «کارگاه گراندد تئوری» توسط پژوهشکده مطالعات اجتماعی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در تاریخ 3 اسفندماه 1401 بصورت حضوری و مجازی برگزار می‌شود.

دوره آموزشی «روش تحقیق کیفی» در راستای آموزش کاربردی این روش‌ها و آشنایی دانش‌پژوهان با اصول و مبانی روش‌های کیفی و چگونگی کاربرد عملی آنها در پژوهش‌های مرتبط برگزار می شود.

این دوره در قالب 8 کارگاه تخصصی اجرا خواهد شد. کارگاه چهارم با موضوع «گراندد تئوری» برگزار می شود.

در بین روش های تحقیق کیفی، گراندد تئوری به بررسی فرایند های اجتماعی موجود در تعاملات انسانی می پردازد از این رو اهمیت زیادی در تحقیقات علوم انسانی و اجتماعی دارد. ماهیت گراندد تدوری ارایه یک نظریه یا تئوی برخواسته از داده های کیفی است که می تواند تغییرات اجتماعی را در طول زمان بررسی نماید. تعامل گرایی نمایدن و استفاده از تمامی حواس برای دستیابی به تئوری پایه و عمومی  و شناسایی معانی دقیق رفتا رو تعاملات اجتماعی از مهمترین ویژگی های یک تحقیق کیفی به روش گراندد تئوری است. شناخت اصول روش شناسی در گراندد تئوری و استفاده از مصاحبه های کاوشگرانه و عمیق از ضروریات انجام این گونه مطالعات است که در این کارگاه بدان پرداخته می شود.

پیشنهاد می شود با توجه به تخفیف ویژه، در دوره کلی مدرسه زمستانه روش تحقیق کیفی ثبت‌نام نمائید.

ثبت‌نام دوره کلی

مبانی فلسفی در گراندد تئوری

انواع روش شناسی در گراندد تئوری

تحلیل داده ها در گراندد تئوری (رویکرد پارادایم محور)

کیفیت در تحقیقات گراندد تئوری

تمرین کدگذاری بر متن

با هدف افزایش دانش نظری شناخت انواع گراندد تئوری/ روش های تحلیل رویکردهای ساختارگرایانه و پارادایمی/ تفاوت انواع تئوری در گراندد

و ارتقای مهارت عملی کدگذاری یافته های کیفی / ساخت طبقات و مقولات/ محورها

بازآموزی، تقویت و توانمندسازی در تئوری پردازی و تحلیل انتزاعی

شرکت در این دوره برای دانشجویان، پژوهشگران و برای تمامی متخصصان و علاقه‌مندان علوم انسانی مفید است.

زمان برگزاری: روز چهارشنبه، ساعت 8/30  تا 12/30       تاریخ: 3 اسفندماه 1401

کانال ایتای مرکز:    eitaa.com/mataihcs

مکان : پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی (حضوری و یا مجازی)

تاریخ : از ۰۳ اسفند ۱۴۰۱ ساعت ۰۸:۳۰ تا ۰۳ اسفند ۱۴۰۱