تاریخ شفاهی با رویکرد مستندسازی سازمانها و نهادهای علمی

دوره آموزشی «کارگاه تاریخ شفاهی با رویکرد مستندسازی سازمانها و نهادهای علمی» توسط پژوهشکده تاریخ ایران پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی از تاریخ 15 آبان ماه 1401 بصورت مجازی برگزار می‌شود.

دانش سازمانی نهفته در تجارب پیشکسوتان و روسا و مدیران سازمان ها و نهادهای علمی از مراکز دانشگاهی تا پژوهشکده ها از آغاز تأسیس همراه با اوج و فرازهای آن و نقش و تجارب  پیشکسوتان و بنیانگذاران که در سیاستگذاری های سازمان نقش آفرینی داشته‌اند باید مستندسازی شود. در این راستا مدیرانی موفق‌تر می‌باشند که نسبت به تجربیات گذشته بی‌تفاوت نباشند زیرا دانش کسب شده از خطاها اغلب ابزاری برای رسیدن به موفقیت‌های آینده است. الگوهای رفتار علمی مدیران خیلی بیشتر از آثار آنها موثرند. در جامعه ما، خزانه‌های گرانبها ارزان و بدون تبدیل به بهره‌وری لازم از میان می‌روند در واقع کوره راه پر فراز و نشیب خزاین مدیریتی علمی و تجربی مملو از عناصر و فرصت‌های کلیدی برای نکته‌سنجان و نکته فهمان است. گنجینه پر بار تجارب مدیران به دنبال راه نفوذی به زمان حال است و از سوی دیگر این زمان حال است که نیاز به سرمایه و توشه‌ای برای راه آینده دارد. همواره پنج مهارت سازمانی موثر خواهد بود:  حل سیستمی مسائل، آزمودن راهکارهای جدید، درس گرفتن از بهترین تجربیات دیگران، انتقال سریع و موثر و نتیجه بخش آموخته‌ها در سازمان.

تاریخ شفاهی پلی بین گذشته و آینده است و در تمامی ابعاد با مطالعات بین رشته ای با قابلیت مصاحبه فعال و نیمه ساختاریافته راهی بسیار موثر در گفتگو و مستندسازی سازمانی است. دراین راستا دریافت دانش ضمنی و ذهنی مدیران سازمانها و نهادهای علمی می تواند در ارتقای سازمانها با بازخوانی تجارب انسانی آنان در چهاردهه بعداز انقلاب در راستای واکاوی و مستند سازی دانش راهی جهت گفتگو بین نسلی (دانشجویان و مدیران ) باشد.

فایل پوستر

سرفصل‌ها و محتوای دوره آموزشی:

کارکردهای تاریخ شفاهی و روش شناسی

مستند سازی سازمانها و نهادهای علمی (ضرورت ها و اهداف )

تکنیک های مصاحبه انگیزشی

نقش فرازبان درتاریخ شفاهی

نوع شناسی سئوالات مصاحبه ها

با هدف افزایش دانش نظری، آشنایی با تکنیکهای مصاحبه انگیزشی و آشنایی با دانش ضمنی و ذهنی مدیران و دریافت تجارب انسانی مدیریتی که جز به شیوه تاریخ شفاهی میسر نیست .

و ارتقای مهارت عملی در انجام مصاحبه بعنوان ابزار اکتشافی تاریخ شفاهی

شرکت در این دوره برای چه کسانی مفید است؟

شرکت در این دوره برای دانشجویان دوره تحصیلات تکمیلی، پژوهشگران، معلمان و برای تمامی متخصصان و علاقمندان علوم انسانی مفید است.

مدت زمان دوره : 6 ساعت ( 2 جلسه 3 ساعته ) 2 روز

زمان برگزاری: روز یکشنبه، ساعت 13 تا 16       تاریخ: 15و 22 آبان 1401

با ارائه گواهینامه معتبر و مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دارای ارزش علمی و اداری و قابل ترجمه

کانال سروش مرکز:     sapp.ir/tamihcs

مشاوره: 88624485

در صورت نیاز به شماره 09036200266 پیام بدهید

تهران- بزرگراه کردستان- نبش خیابان دکتر صادق آئینه وند (64 غربی)

مدیریت ترویج دستاوردهای پژوهش های علوم انسانی

به دلیل اتمام دوره ، امکان ثبت نام وجود ندارد.


مکان : پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی(آنلاین)

تاریخ : از ۱۵ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۱۳:۰۰ تا ۲۲ آبان ۱۴۰۱

تاریخ ثبت نام : از ۰۴ مهر ۱۴۰۱ ساعت ۱۲:۰۱ تا ۱۶ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۱۳:۰۱

طول دوره : ۶ ساعت ( ۲ جلسه ۳ ساعته ) ۲ روز

ظرفیت کل : بدون محدودیت


تعداد بازدید:۱۰۶۱