آشنایی با سناریونویسی و نرم افزارهای سناریو ویزارد (Wizard) و لیزرل (LISREL)

دوره آموزشی «کارگاه آشنایی با سناریونویسی و نرم افزارهای سناریو ویزارد (Wizard) و لیزرل (LISREL)» توسط مرکز اسناد فرهنگی آسیا پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در تاریخ 20 شهریور ماه 1401 بصورت مجازی برگزار می‌شود.

با توجه به اینکه جهان شاهد تحولات بزرگ و شگرفی است و عصر حاضر در بسیاری از حوزه های مختلف شباهت کمتری با گذشته است، حتی لحظه ای درنگ می تواند صدمات جبران ناپذیری به ارمغان آورد. این خطر وجود دارد که اگر رویدادهای خود را متناسب با تهدیدات و فرصت های ناشی از این تحولات طراحی نکنیم و مسائل مطرح در این حوزه را به دقت بررسی نکنیم در آینده با مشکلاتی به مراتب بیشتر و بزرگ تر از مشکلات امروز روبه رو خواهیم شد.

بر همین اساس مطالعاتی تحت عنوان آینده پژوهی بنیان گذاشته شده و توسعه یافته است. تغییرات شدید جهان معاصر، پیچیدگی روابط، ساختارهای پنهان، لزوم مشارکت و دموکراسی محلی، سرنوشت جوامع و بسیاری از مسائل دیگر ضرورت استفاده از آینده پژوهی به عنوان یک علم نوین در برنامه ریزی را مشخص تر می کند.

بر همین اساس در این کارگاه به سناریونویسی پرداخته خواهد شد و همچنین دو مورد از نرم افزارهای این حوزه یعنی سناریو ویزارد و لیزرل آموزش داده خواهد شد. تمرین علمی این نرم افزارها و همچنین بررسی مقالات انتشار یافته با استفاده از این روش نیز مدنظر این کارگاه خواهد بود.

سناریو نویسی:

تحلیل عاملی

تمرین تجزیه و تحلیل سناریو ها

تمرین گزارش نویسی

با هدف افزایش دانش نظری در زمینه آشنایی با سناریونویسی و اصول و مبانی و روش های آن

و ارتقای مهارت عملی در زمینه کار با نرم افزارهای سناریووزارد و لیزرل و همچنین تحلیل خروجی ها و گزارش گیری

شرکت در این دوره برای دانشجویان، پژوهشگران رشته های جغرافیا، جامعه شناسی، علوم سیاسی، روابط بین الملل، مدیریت، سیاست گذاری

عمومی و برای تمامی متخصصان و علاقه‌مندان علوم انسانی مفید است.

زمان برگزاری: روز یکشنبه، ساعت 10 تا 12   و روز دوشنبه، ساعت 9 تا 11 و11تا13          تاریخ: 20 و21 شهریور ماه 1401

برای اطلاعات بیشتر و ثبت نام Mata.ihcs.ac.ir

تاریخ : از ۲۰ شهریور ۱۴۰۱ تا ۲۱ شهریور ۱۴۰۱