تربیت مربی فلسفه برای کودکان و نوجوانان (دوره عملی)

دوره آموزشی «کارگاه آموزشی تربیت مربی فلسفه برای کودکان و نوجوانان (دوره عملی)» توسط گروه پژوهشی فلسفه برای کودکان و نوجوانان (فبک) پژوهشکده اخلاق و تربیت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در تاریخ4 خرداد ماه 1401 بصورت حضوری برگزار می‌شود.

گروه فبک طی سال‌های گذشته در راستای رسالت خود که ترویج علمی و عملی برنامه فلسفه برای کودکان در سطح کشور بر مبنای نظریه‌های بنیادین و به شیوه بومی است، هر سال کارگاه‌های تربیت مربی را در سه دوره مقدماتی و پیشرفته و عملی برگزار می‌کند که با استقبال شایان توجه مخاطبین نیز روبرو می‌شود. این کارگاه‌ها طی سال‌ها تجربه همواره از نظر کیفی مسیر ارتقا را طی نموده و خصوصا با تدوین درس‌نامه‌های 12 گانه که برای نخستین بار در ایران و جهان انجام شده شکل منحصر به فردی به خود گرفت. در مرحله مقدماتی شش نفر از مؤلفین درسنامه‌ها، هر یک به مدت 4 ساعت و در مرحلۀ پیشرفته نیز شش نفر دیگر از مؤلفین کارگاه پیشرفته را اجرا خواهند کرد. در مرحلۀ عملی نیز که به مدت سه روز برگزار خواهد شد برخی از اساتیدی که در اجرای برنامه فبک در کلاس درس تجربه و تبحر دارند به اجرای عملی کارگاه خواهند پرداخت و فعالیت‌های عملی و پس از آن نیز هر یک از اساتید در راس گروه‌های 6- 7 نفره به نظارت فعالیت علمی مربیان خواهند پرداخت و در نهایت توسط مربیان در دورۀ عملی به صورت گروهی و با نظارت اساتید تحلیل خواهد شد.

کارگاه فلسفه ورزی با دانش جویان تمرین تفکر مراقبتی

فلسفه‌ورزی با دانش‌آموزان ابتدایی( در صورت عدم امکان  حضور دانش آموزان حلقه توسط شرکت کنندگان تشکیل خواهد شد)

تمرین حلقه با دانش آموزان( در صورت عدم امکان  حضور دانش آموزان حلقه توسط شرکت کنندگان تشکیل خواهد شد)

کارگاه فلسفه‌ورزی برای خردسالان، تمرین با دانشجویان

حلقه کندوکاو با اجرای شرکت‌کنندگان

حلقه گفتگو درباره اجراها بر اساس فیلم اجراهای ضعیف

ارزشیابی و نحوه استفاده از تمرین ها و راهنماها

تمرین فلسفه ورزی آموزش علوم به روش کندوکاو با اجرا دانشجویان و نظارت

فعالیت نمایش در حلقه کندوکاو

فعالیت بر اساس بازیهای فلسفی

باهدف کسب مهارتهای تسهیلگری(مربیگری) برنامه فلسفه برای کودکان

شرکت دراین دوره مخصوص شرکت کنندگان در کارگاه آموزشی تربیت مربی فلسفه برای کودکان و نوجوانان (دوره تکمیلی) می باشد.

ظرفیت این دوره محدود است

مدت زمان‌دوره: 24ساعت (12جلسه 2ساعته) 3روز

زمان برگزاری: روزهای چهارشنبه، پنج شنبه و جمعه، ساعت 8 تا 17      تاریخ: 4، 5 و 6 خردادماه 1401

هزینه ثبت نام9/000/000 ریال

(به دلیل شرایط کرونایی، تهیه ناهار به عهده شرکت‌کننده‌گان است.)

ارائه گواهینامه معتبر و مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دارای ارزش علمی و اداری و قابل ترجمه

کانال سروش مرکز: sapp.ir/tamihcs

تهران- بزرگراه کردستان- نبش خیابان دکترصادق آئینه وند (64 غربی)

به دلیل تکمیل ظرفیت ، امکان ثبت نام وجود ندارد.

مکان : پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی (حضوری)

تاریخ : از ۰۴ خرداد ۱۴۰۱ تا ۰۶ خرداد ۱۴۰۱

تاریخ ثبت نام : از ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ ساعت ۱۴:۲۲ تا ۰۲ خرداد ۱۴۰۱ ساعت ۹:۲۲