نکات کاربردی در نگارش و انتشار مقاله علمی- پژوهشی به زبان انگلیسی

دوره آموزشی «درسگفتار آموزشی: نکات کاربردی در نگارش و انتشار مقاله علمی-پژوهشی به زبان انگلیسی» توسط مدیریت تحصیلات تکمیلی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در تاریخ 5 اسفند ماه 1400 بصورت مجازی برگزار می‌شود.

امروزه یکی از نیازهای بسیار مهم دانشجویان در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تدوین مقالات علمی است. با توجه به ضرورت مشارکت در تولید علم در جهان و همچنین امکان مطرح شدن یافته های تحقیقات بومی در محافل بین المللی نگارش مقالات علمی پژوهشی به زبان انگلیسی بیش از گذشته اهمیت یافته است.

نگارش علمی به زبان انگلیسی چارچوب و الزاماتی دارد که عدم توجه به آنان شانس پذیرش مقالات را پایین می آورد. کم توجهی به سطح و نوع کاربرد زبان و عدم آشنایی با دستورالعمل‌های انتشار مقاله در مجلات معتبر از جمله کمبودها در این مجال هستند.

علی رغم تدریس دروس روش تحقیق و ... در محیط های اکادمیک به نظر می‌رسد بسیاری از ظرایف و نکات در تدوین مقالات به زبان علمی مفغول باقی می ماند.

درسگفتار حاضر دانش‌پذیران را قادر می‌سازد تا به سرعت با فنون و راهکار های عملی تدوین مقاله به زبان علمی انگلیسی و مراحل اخذ پذیرش از نشریات بین المللی آشنا شوند.

تشریح نکات و موارد مورد نیاز در تنظیم مقاله به زبان انگلیسی تفاوت ترجمه مقاله و نگارش به زبان انگلیسی.

تبیین تفاوت های زبان علمی و زبان گفتاری در انگلیسی.

توضیح ساختاربندی متن علمی قابل قبول در مقالات به زبان انگلیسی.

اصول و مبانی تنظیم مقدمه متن اصلی عنوان‌‎ها پاراگراف‌بندی و نتیجه‌گیری.

تشریح نکات کلیدی در بالا بردن احتمال پذیرش  مقالات در مجلات علمی خارجی و داخلی.

با هدف افزایش دانش نظری در حوزه تنظیم مقالات به زبان انگلیسی آشنایی با ساختار متن دستور زبان اکادمیک  سازماندهی علمی و الزامات پاراگراف بندی عنوان بندی مناسب نتیجه گیری

و ارتقای مهارت عملی در کاربرد نکات مطروحه و تشخیص مثال های درست و نادرست و مهارت افزایی با هدف بالا بردن ضریب پذیرش مقالات به زبان انگلیسی در مجلات خارجی و داخلی

شرکت در این دوره برای دانشجویان، پژوهشگران و برای تمامی متخصصان و علاقه‌مندان علوم انسانی مفید است.

زمان برگزاری: روز پنج شنبه، ساعت 10 تا 12       تاریخ برگزاری: 5 اسفند ماه 1400

تاریخ : از ۰۵ اسفند ۱۴۰۰ تا ۰۵ اسفند ۱۴۰۰