تربیت مشاور تحصیلی

دوره آموزشی «کارگاه تربیت مشاور تحصیلی» توسط پژوهشکده اخلاق و تربیت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در تاریخ 21 بهمن ماه 1400 بصورت مجازی برگزار می‌شود.

در دوره متوسطه اول و دوم دانش­آموزان بسیاری وجود دارد که علی­رغم داشتن توانایی­های هوشی طبیعی، اما فاقد پیشرفت تحصیلی مناسب هستند یا اینکه پیشرفت متناسب با تلاش را ندارند. به نظر می­رسد مشکلی که این گروه از دانش­آموزان با آن مواجه هستند فقدان مهارت کافی در برخی پیش‌نیازهای ضروری برای موفقیت تحصیلی است. از جمله این پیش‌نیازها می‌توان به مدیریت زمان، خودنظم‌دهی، برنامه‌ریزی، تکنیک‌های درست مطالعه و مانند آن اشاره کرد. از سوی دیگر موضوعی که بسیاری از خانواده­های دارای دانش­آموز متوسطه با آن مواجه هستند نیازمندی به مشاوره جهت انتخاب رشته تحصیلی در دوره متوسطه و نیز کنکور ورودی به دانشگاه است. مجموع این موضوعات، تربیت روان­شناسانی که بتوانند مبتنی بر دانش نظری به ارائه مشاوره تحصیلی بپردازند را ضروری می­سازد.

بی‌انگیزگی تحصیلی

راهبردهای شناختی، فراشناختی و کارکردهای اجرائی

اهمال کاری تحصیلی

مرور آزمون‌های مورد نیاز

مقابله با هیجانات منفی

مدیریت زمان و برنامه‌ریزی

هدایت تحصیلی دانش‌آموزان دورۀ متوسطه

کنکور سراسری (مرور قوانین، برنامه‌ریزی  و انتخاب رشته)

با هدف افزایش دانش نظری در مورد مفاهیم انگیزش تحصیلی، راهبردهای شناختی و فراشناختی و اهمال کاری تحصیلی

و ارتقای مهارت عملی در ارائه خدمات مشاوره تحصیلی

شرکت در این دوره برای مشاوران تحصیلی مدارس، دانشجویان مشاوره و روان‌شناسی و برای تمامی متخصصان و علاقمندان علوم انسانی مفید است.

مدت زمان دوره : 16 ساعت (4 جلسه 4 ساعته) 4 روز

زمان برگزاری: روزهای پنج شنبه، ساعت 8 تا 12      تاریخ شروع: 21 بهمن ماه 1400