دوره آموزشی «سلسله کارگاه‌های مستندسازی و نشر دستاوردهای علمی: کارگاه سوم چگونگی اصلاح مقاله و پاسخ داوران» توسط مدیریت ترویج دستاوردهای پژوهشی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در روز دوشنبه تاریخ 20 دی  ماه 1400 بصورت مجازی برگزار می‌شود.

پس از نگارش و ارسال مقاله به مجله علمی پاسخ به داوری مقاله همواره از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در واقع درصد قابل توجهی از مقالات باید حداقل یک‌بار قبل از پذیرش توسط نشریه، مورد تجدیدنظر و اصلاح قرار بگیرند بنابراین ضرورت دارد در پاسخ به نظرات داورهای مقاله، نکاتی را رعایت کنیم

در این دوره سعی شده است بخش های عمده ای که پژوهشگران کمتر از آن اطلاع دارند ارائه شود و راهکار های لازم در این دوره آموزش داده شود.

پیامدهای ارسال مقاله

نحوه مواجه با نظر داوران

چگونگی اصلاح مقاله و پاسخ به داوران

با هدف افزایش دانش و ارتقای مهارت عملی در چگونگی اصلاح مقاله و پاسخ داوران

آموزش علمی ونظری همراه باتمرین عملی وکارگاهی

شرکت دراین دوره برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی، پژوهشگران وبرای تمامی متخصصان وعلاقمندان علوم انسانی مفیداست.

مدت زمان دوره : 4ساعت ( 2جلسه 2ساعته ) 1روز

زمان برگزاری: روزدوشنبه ساعت9تا13           تاریخ برگزاری: 20 دیماه1400

کانال سروش مرکز:sapp.ir/tamihcs

تهران- بزرگراه کردستان- نبش خیابان دکترصادق آئینه وند (64 غربی)