آسیب شناسی رفتار زندانبان‌ها با زندانیان دوران پهلوی(۱۳۵۷ ـ ۱۳۴۲)

دوره آموزشی «درسگفتار آسیب شناسی رفتار زندانبان ها با زندانیان دروان پهلوی (1357 ـ 1342)» توسط مدیریت ترویج دستاوردهای پژوهش های علوم انسانی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در تاریخ 24 آذر ماه 1400 بصورت مجازی برگزار می‌شود.

نوع رفتارها با زندانیان از جمله مسائل مهم در زندان به شمار می آید. از آن جایی که معمولا کادرهای اداری زندان آشنایی عمیقی با زندان و نوع رفتار با زندانیان طیف های گوناگون ندارند، لذا در درون زندان شاهد ناهنجاری ها و رفتارهایی هستیم که گاه و بی گاه به مشاجرات ، شورش ها و ... می انجامد. در کارگاه حاضر عومل موثر بر شکل گیری ناهنجاری ها و رفتارهای خطرناک زندانیان عادی بررسی خواهد شد. از این کارگاه آموشی انتظار می رود با آسیب شناسی رفتار زندانبان ها با زندانیان در دوران پهلوی ما می توانیم رفتارهای نامناسب در ساحت زندان را رصد کنیم و همین طور الگویی از رفتارهای بهنجار را طراحی کنیم.

تمهیدات نظری بحث

بررسی الگوی معماری زندان های تهران

رفتارهای آسیب زای زندانبان ها

نابهنجاری های زندانیان عادی

طرحی برای برون رفت از وضعیت

شرکت در این دوره برای دانشجویان، پژوهشگران دانش پژوهان علوم اجتماعی به ویزه حقوق کیفری و برای تمامی متخصصان و علاقمندان علوم انسانی مفید است.

زمان برگزاری: روزهای چهارشنبه، ساعت 14 تا 17      تاریخ برگزاری: 24 آذرماه و 1 دی ماه1400

تاریخ : از ۲۴ آذر ۱۴۰۰ تا ۰۱ دی ۱۴۰۰

تاریخ ثبت نام : از ۲۴ شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲:۳۴ تا ۲۴ آذر ۱۴۰۰ ساعت ۱۲:۳۴