مرور نظام‌مند

دوره آموزشی «کارگاه آموزشی مرور نظام‌مند» توسط مدیریت ترویج دستاوردهای پژوهش های علوم انسانی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در تاریخ 11 مرداد ماه 1400 بصورت مجازی برگزار می‌شود.

کارگاه آموزشی مرور نظا‌م‌مند: مرور ادبیات تحقیق بخش جدایی ناپذیر از تحقیقات را شامل می شود. مرور ادبیات تحقیق انواع مختلفی دارد که یکی از آنها مرور نظام‌مند است. انجام این نوع مرور با توجه به استانداردهای مورد نیاز، خود به عنوان یک روش تحقیق نیز محسوب می‌شود. با توجه به اهمیت این نوع از مرور در شناخت خلاء های تحقیقاتی، آشنایی با آن برای پژوهشگران و دانشجویان ضرورت دارد.

در جلسه دوم این کارگاه آموزشی یک مرور نظام‌مند منتشر شده در مجله معتبر مورد بررسی قرار می گیرد که که ظرفیت نگارش مقاله مرور نظام‌مند به صورت اصولی را برای شرکت کنندگان فراهم می سازد.

جایگاه مرور ادبیات در تحقیق

کارکردهای مرور ادبیات تحقیق (Literature Review)

وضوح و تمرکز بر مسئله تحقیق

توسعه روش‌شناسی تحقیق

گسترش پایه دانشیKnowledge Base  در حوزه مورد مطالعه

زمینه‌سازییافته‌های تحقیقات (Contextualize your findings)

ضرورت نوشتن مرور ادبیات (Literature Review)

گامها و فرایند نوشتن پیشینه پژوهش (مرور ادبیات)

چالش های نوشتن پیشینه پژوهش

انواع مقالات مروری

فرایندهای اصلی انجام یک مرور نظام مند

کارگاه عملیاتی شامل:

بررسی بخش به بخش یک مرور نظام‌مند منتشر شده در یک مجله معتبر

آشنایی با استانداردهای مورد نیاز جهت نگارش مرور نظام‌مند

با هدف افزایش دانش نظری: شرکت کنندگان در این دوره بینش و تصویر بهتری از جایگاه مرور ادبیات در تحقیق خواهند داشت

و ارتقای مهارت عملی: شرکت کنندگان ضمن آشنایی با انواع مختلف مرورها، می توانند اصول نگارش یک مرور نظام‌مند را فرا گیرند و با عمل به آن نسبت به نوشتن یک مورد مقاله مرور نظام‌مند اقدام کنند.

شرکت در این دوره برای دانشجویان، پژوهشگران و برای تمامی متخصصان و علاقمندان علوم انسانی مفید است.

زمان برگزاری: روزهای دوشنبه و چهارشنبه، ساعت 10تا 12       تاریخ: 11و13 مرداد ماه1400

تاریخ : از ۱۱ مرداد ۱۴۰۰ تا ۱۳ مرداد ۱۴۰۰

تاریخ ثبت نام : از ۱۳ شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۹:۰۲ تا ۱۳ شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۹:۰۲