آموزش گام به گام روش پدیدارشناسی

دوره آموزشی «کارگاه آموزش گام به گام  روش پدیدارشناسی» توسط مدیریت ترویج دستاوردهای پژوهش های علوم انسانی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در تاریخ 15 شهریور ماه 1400 بصورت مجازی برگزار می‌شود

روش پدیدارشناسی از جمله روش های مهم و در عین حال بسیار پیچیده و فنی است که به شکل کاربردی و کاربستی در علوم اجتماعی کمتر مورد توجه و آموزش قرار گرفته است. علت اصلی این موضوع ماهیت فلسفی و پیچیده این روش است که باعث شده است کارورزان علوم اجتماعی کمتر به سراغ آن بروند. این روش چشم انداز نوینی پیش روی دانش پژوهان علوم اجتماعی از جامعه شناسی و تاریخ گرفته تا سیاست و حقوق می گشاید. در کارگاه حاضر تبار روش پدیدارشناسی مورد کاوش قرار گرفته و مراحل مختلف این روش همچون اپوخه، حیث التفاتی، توصیف پدیدارشناختی یک به یک آموزش داده می شوند.

تمهیدات تئوریک بحث

فلسفه قاره ای

نومن و فنومن کانتی

اپوخه

حیث التفاتی

با هدف افزایش دانش نظری مفاهیم روش تحقیق

و ارتقای مهارت عملی در استفاده از روش پدیدارشناسی

شرکت در این دوره برای دانشجویان، پژوهشگران فلسفه و علوم اجتماعی، تاریخ ، جامعه شناسی، قوم شناسی، انسان شناسی، علم سیاست و برای تمامی متخصصان و علاقمندان علوم انسانی مفید است.

زمان برگزاری: روزهای دوشنبه، ساعت 16 تا 18      تاریخ: 15و22 شهریور ماه1400

برای اطلاعات بیشتر و ثبت نام Mata.ihcs.ac.ir

مکان : پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی (آنلاین)

تاریخ : از ۱۵ شهریور ۱۴۰۰ تا ۲۲ شهریور ۱۴۰۰