برنامه‌نویسی مقدماتی با نرم‌افزار Praat

دوره آموزشی «کارگاه برنامه‌نویسی مقدماتی با نرم‌افزار Praat» توسط مدیریت ترویج دستاوردهای پژوهش های علوم انسانی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در تاریخ 21 شهریور ماه 1400 بصورت مجازی برگزار می‌شود.

بستۀ نرم‌افزاری پرات که برای تحلیل سیگنال گفتار است در حوزه‌های آواشناسی، روانشناسی زبان، موسیقی‌شناسی و گفتاردرمانی کاربردهای فراوان دارد. در کنار سایر امکانات، این بستۀ نرم‌افزاری دارای محیط برنامه‌نویسی ویژۀ خود است. هدف این دوره، آموزش مقدمات برنامه‌نویسی در این محیط برای علاقمندان به آواشناسی است. در بیان ضرورت و اهمیت این دوره، دست کم دو مورد قابل ذکر است:

1. بطور کلی منابع بسیار محدودی برای برنامه نویسی با این نرم افزار وجود دارد.
  2. . بطور کلی دانشجویان زبانشناسی به نسبت علوم فنی آشنایی کمتری با برنامه نویسی دارند.

آشنایی با محیط نرم‌افزار، مقدمات برنامه‌نویسی، متغیرها، حلقه‌ها، مقداردهی آرگومانها،...

آموزش برنامه‌های ساده برای تحلیل کمیتهای آکوستیکی

با هدف افزایش دانش نظری آشنایی با مفاهیم بنیادی در برنامه‌نویسی و آشنایی با طرح‌ریزی مسائل پایه‌ای آواشناسی بصورت الگوریتمهای قابل اجرا در رایانه

و ارتقای مهارت عملی در برنامه‌نویسی مقدماتی با نرم‌افزار

شرکت در این دوره برای دانشجویان، پژوهشگران حوزه زبان‌شناسی علاقمند به آواشناسی و برنامه‌نویسی رایانه‌ای و برای تمامی متخصصان و علاقمندان علوم انسانی مفید است.

زمان برگزاری: روزهای یکشنبه، ساعت 15تا 18      تاریخ: 21و28 شهریور ماه 1400

تاریخ : از ۲۱ شهریور ۱۴۰۰ تا ۲۸ شهریور ۱۴۰۰