با مولانا و فیه مافیه ۶

دوره آموزشی « درسگفتار: با مولانا و فیه مافیه 6» با همکاری مدیریت ترویج دستاوردهای پژوهش های علوم انسانی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در تاریخ 23 تیرماه ماه 1400 بصورت مجازی برگزار می‌شود.

فیه مافیه، یکی از آثار منثور به غایت  مهم، برجسته و ارزنده مولانا، ادیب و عارف نامور ایرانى، به شمار می رود.

کلید فهم بسیارى از دشوارى هاى آثار مولانا از جمله مثنوى معنوى و دیوان غزلیات در گرو دریافت مطالب فیه مافیه است و از دیگر سوى تا کنون سهم پرداختن بدین اثر گرانسنگ در فضاهای علمی ادبی بسیار اندک و ناچیز بوده است؛ از این روی، برگزاری این دوره آموزشى  بس ضرورى مى نماید.

بررسى و پرتو افکنی بر نکات ادبى، بلاغى، نمادها و واژگان و اصطلاحات، شرح و بررسى مفهومى فیه مافیه با استناد به دیگر آثار مولانا، و شرح و تحلیل اثر با خود متن اثر از جمله اهدافى مهم در این دوره آموزشى است.

عشق، زداینده صورت بینى

اجراى عملى و کارگاهی به صورت پرسش و پاسخ های کاربردی است که از سوی شرکت کنندگان و استاد طرح خواهد شد.

با هدف افزایش دانش نظری آشنایى با اصطلاحات و واژگان کاربردى و تخصصى

و ارتقای مهارت عملی درست خوانى متن و تحلیل متن بر مبناى مستندات

شرکت در این دوره برای دانشجویان، محققان،کارشناسان و علاقمندان حوزه ادبیات و عرفان اسلامى و برای تمامی متخصصان و علاقمندان علوم انسانی مفید است.

مدت زمان دوره : 3 ساعت ( 2 جلسه 1.5 ساعته ) 2 روز

زمان برگزاری: روزهای چهارشنبه، ساعت 17 تا 18/30     تاریخ شروع: 23 تیرماه 1400

شرط اعطای «گواهینامه پایان دوره» حضور در تمامی جلسات دوره است.

sapp.ir/tamihcs

تاریخ : از ۲۳ تیر ۱۴۰۰ تا ۲۴ شهریور ۱۴۰۰