تولید محتوای الکترونیکی سناریومحور به کمک نرم‌افزار پاورپوینت (دوره مقدماتی)

دوره آموزشی «کارگاه تولید محتوای الکترونیکی سناریومحور به کمک نرم‌افزار پاورپوینت (دوره مقدماتی)» با همکاری گروه مدیریت شورای بررسی متون و کتب علوم انسانی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در تاریخ 13تیر ماه 1400 بصورت مجازی برگزار می‌شود.

با عنایت به روند رو به گسترش اقبال عمومی به آموزش الکترونیکی بر پایه اجبار و اختیار، نیاز به استفاده از محتواهای الکترونیکی یک نیاز بنیادین محسوب می‌شود. بخشی از این محتواها را می‌توان به واسطه جستجو و به صورت آماده از بسترهای دیجیتال در اختیار گرفت. اما جهت ارائه محتوای مطلوب نظر، شخصی‌سازی‌شده و کاملا در خدمت مدرس، نیاز به آشنایی به تولید محتوا الزامی به نظر می‌رسد. این کارگاه سعی در تقویت اساتید در این بخش از اموزش الکترونیکی را دارد.

آشنایی با معنای سناریو در ساخت محتوای الکترونیکی آموزشی

آشنایی با قابلیت‌های نرم‌افزار پاورپوینت و نحوه بکارگیری آن در ساخت محتوای الکترونیکی

اجرای عملی پروژه‌های بنیادین مورد نیاز در ساخت محتوای الکترونیکی توسط نرم افزار پاورپوینت

با هدف افزایش دانش نظری آشنایى با آموزش الکترونیکی و تولید محتوا

و ارتقای مهارت عملی در بکارگیری نرم افزار پاورپوینت به جهت تولید محتوای الکترونیکی به روز

شرکت در این دوره برای دانشجویان، محققان،کارشناسان و علاقمندان حوزه تولید محتوا و برای تمامی متخصصان و علاقمندان علوم انسانی مفید است.

زمان برگزاری: روزهای یکشنبه و سه شنبه، ساعت 14 تا 18       تاریخ: 13و 15تیر ماه 1400

شرط اعطای «گواهینامه پایان دوره» حضور در تمامی جلسات دوره است.

sapp.ir/tamihcs

تاریخ : از ۱۳ تیر ۱۴۰۰ تا ۱۵ تیر ۱۴۰۰