بازخوانی و تحلیل رمان‌ زنان مصر

دوره آموزشی «کارگاه بازخوانی و تحلیل رمان‌ زنان مصر» با همکاری پژوهشکده مطالعات اجتماعی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در تاریخ 29 فروردین ماه 1400 بصورت مجازی برگزار می‌شود.

یکی از راه‌های خودبیانگری و بازنمایی هویت به ویژه، هویت جنسی، ادبیات یا به طور ویژه رمان است. صدای زنانه در رمان امروز یکی از راه‌های شناخت بیشتر جوامع مختلف است و تحلیل این رمان‌ها می‌تواند هم به لحاظ سبکی و هم مضمونی شناخت بیشتری به مخاطب آن نسبت به خاستگاهش دهد.

در پی برگزاری چند دوره کارگاه رمان‌خوانی زنان عرب و نیز برندگان جایزه بوکر عربی، چند دوره کارگاه دیگر بر اساس تقسیم بندی جغرافیایی و تاریخی در این حوزه طراحی شده است. در نخستین دوره از این کارگاه‌ها چهار رمان زنان مصری از سال 2000 به بعد انتخاب شده‌اند که به ترتیب در جلسات دوهفته یک بار به صورت آنلاین برگزار خواهد شد.

ثلاثیه غرناطه (رضوی عاشور)

الخباء (میرال الطحاوی)

بحجم حبه عنب (منی الشیمی)

ما لا نبوح به (ساندرا سراج)

با هدف افزایش دانش نظری و آشنایی با رمان زنان عرب

و ارتقای مهارت عملی تحلیل و نقد ادبی به ویژه رمان عربی

شرکت در این دوره برای دانشجویان رشته‌های ادبیات عربی و فارسی ، پژوهشگران حوزه رمان‌های عربی و برای تمامی متخصصان و علاقمندان علوم انسانی مفید است.

زمان برگزاری: روزهای یکشنبه  دو هفته در میان، ساعت 15تا 18       تاریخ: 29 فروردین ماه 1400

مکان : پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی (آنلاین)

تاریخ : از ۲۹ فروردین ۱۴۰۰ تا ۰۹ خرداد ۱۴۰۰

تاریخ ثبت نام : از ۰۱ فروردین ۱۴۰۰ ساعت ۱۳:۲۸ تا ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ ساعت ۱۳:۲۸