فلسفه برای کودکان (تدریس کتاب فلسفه در کلاس درس)

گروه پژوهشی فلسفه برای کودکان و نوجوانان (فبک) پژوهشکده اخلاق و تربیت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می کند:

درسگفتار: فلسفه برای کودکان (تدریس کتاب فلسفه در کلاس درس)

دکتر مهرنوش هدایتی، دکتر سعید ناجی، دکتر روح الله کریمی و دکتر سید نورالدین محمودی

در راستای اهداف عالی پژوهشگاه و پژوهشکده اخلاق و تربیت برای گسترش و پیشبرد و ارتقاء دانش در زمینه علوم تربیتی و فلسفه برای کودکان و نوجوانان لازم است برنامه های مبنایی از جمله تدریس کتابهای منبع و ارائه روش تدریس انتقادی و نیز آموزش مهارتهای گفتگویی با نگاه به بهبودی به امور آموزشی و پژوهشی و ارتقای سطح علمی جامعه علمی و مدرسان و معلمان در زمینه علوم تربیتی، آموزش مهارت‌های زندگی و اجتماعی و همچنین اهداف گروه فلسفه برای کودکان و نوجوان (فبک) مبنی بر توسعه و ترویج روش های جدید آموزشی و بومی سازی، گروه فبک تصمیم به برگزاری درسگفتار آموزشی فلسفه برای کودکان گرفته است.

در این دوره در هر جلسه یک فصل از کتاب فلسفه تدریس می‌شود.

با هدف افزایش دانش نظری چیستی و روش شناسی فلسفه برای کودکان

و ارتقای مهارت عملی مهارت‌های تفکر و مطالعه انتقادی متون و مهارت های گفت وگو

بازآموزی، تقویت و توانمندسازی درک عمیق از متن و نحوه مطالعه فعالانه متون

نظر به اینکه کارگاه آنلاین است و همه شرکت کنندگان ضرورتا باید در کلاس حاضر بوده و فعالانه به  سوال و گفتگو بپردازند از اینجهت یادآوری میشود فایل صوتی مجددا برای شرکت کنندگان ارسال نخواهد شد. چرا که ارسال مجدد فایل صوتی، شرکت کنندگان را به حضور غیر فعالانه یا عدم حضور ترغیب میکند.

شرکت در این دوره برای دانشجویان، علاقمندان فبک و برای تمامی متخصصان و علاقمندان علوم انسانی مفید است.

زمان برگزاری: روزهای دوشنبه، ساعت 11 تا 13       تاریخ: ۶ اردیبهشت ماه۱۴۰۰

به دلیل تکمیل ظرفیت ، امکان ثبت نام وجود ندارد.

مکان : پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی(آنلاین)

تاریخ : از ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ تا ۱۴ تیر ۱۴۰۰

تاریخ ثبت نام : از ۳۰ دی ۱۳۹۹ ساعت ۱۲:۳۶ تا ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ ساعت ۱۲:۳۶