روش نقد و ارزیابی آثار فلسفی (مقاله، کتاب)

گروه فلسفه دین پژوهشکده حکمت معاصر پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می کند:

کارگاه آموزشی: روش نقد و ارزیابی آثار فلسفی (مقاله، کتاب)

دکتر اعظم قاسمی

(عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی)

در حال حاضر بیشتر دانشجویان و پژوهشگران برای مطالعه و پژوهش به جای حضور در کتابخانه ها از فایل های الکترونیک کتابها و مقالات بهره مند می شوند. این امر از طرفی سبب سهولت بهره گیری از منابع است اما از سوی دیگر پژوهشگر با حجم عظیمی از منابع روبروست که البته بررسی آنها نیاز به صرف وقت فراوان دارد. اگر فرد اصول ارزیابی اولیه ی منابع را نداند امکان گزینیش منابع و بهره مندی درست از آن برایش فراهم نیست. از سوی دیگر متأسفانه برخی مقالات ارسالی به نشریات با اصول صحیح داوری نمی شود لذا دانستن این اصول به فردی که مقاله ارسال کرده کمک می کند تا بدرستی بتواند پاسخ اشکالات را بدهد. فایده دیگر این که روش های ارائه شده در کارگاه به طور غیرمستقیم نحوه ی نگارش مقاله نویسی را نیز به مخاطب آموزش می دهد. همچنین روش بررسی و ارزیابی کتابهای فلسفی علاوه بر این که مخاطب کمک می کند بهترین گزینش ها را انجام دهد نیز به طور غیر مستقیم نحوه ی نگارش پایان نامه را آموزش می دهد. البته این آموزش نسبی است زیرا هدف اصلی این کارگاه ارزیابی و نقد است و نه آموزش نگارش مقاله یا پایان نامه.

آموزش روش ارزیابی مقالات از طریق بررسی عنوان،چکیده، محتوا، نتیجه گیری و منابع

آموزش روش ارزیابی کتابها از طریق بررسی عنوان محتوا، نتیجه گیری و منابع

در این دوره از کارآموزان خواسته می شود که هر کدام دست کم یک مقاله را انتخاب کنند و به شیوه ای که آموزش داده شده نقد کنند و روش آنها مورد ارزیابی قرار می گیرد.

با هدف افزایش دانش نظری درباره اصول نقد و ارزیابی کتاب و مقالات

و ارتقای مهارت عملی نقد کتاب و مقالات

آموزش علمی و نظری همراه با تمرین عملی و کارگاهی

شرکت در این دوره برای پژوهشگران، دانشجویان رشته فلسفه و برای تمامی متخصصان و علاقمندان علوم انسانی مفید است.

زمان برگزاری: روزهای سه شنبه، ساعت 10 تا 14      تاریخ: 6 و20 آبان ماه 1399

هزینه این دوره: 3/000/000ریال

هزینه ثبت نام (با تخفیف ویژه بخاطر شرایط اجتماعی): 2/000/000 ریال _ با تخفیف: 1/600/000ریال _ دانشجویان پژوهشگاه: 1/000/000 ریال

برای اطلاعات بیشتر و ثبت نام Mata.ihcs.ac.ir