آموزش زبان‌ عبری کتاب مقدس– سطح۱

مدیریت ترویج دستاوردهای پژوهش‌های علوم انسانی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی با همکاری پژوهشکده دانشنامه‌نگاری برگزار می کند:

درسگفتار : آموزش زبان‌ عبری کتاب مقدس–سطح 1

امیررضا حقیقت‌خواه

در این دوره آموزشی، دانشجویانی که دانشی از زبان عبری ندارند خواهند توانست سطح زبان خود را تا حد متوسط ارتقا دهند. این دوره در پنج ترم هشت جلسه‌ای ارائه خواهد شد. این دوره برای آموزش زبان عبری کتاب مقدس طراحی شده است. در این دوره، گرامر زبان عربی کتاب مقدس به طور تفصیلی تدریس خواهد شد. همچنین در کنار گرامر، هر جلسه بخش‌هایی از کتاب مقدس خوانده خواهد شد. در پایان این دوره، زبان‌آموزان قادر خواهند بود با ساختار گرامری کتاب مقدس به طور تفصیلی آشنا شوند.

در این دوره مباحث متنوعی تدریس خواهد شد که شامل آموزش حروف، نیکود‌ها، اعداد، ضمایر، حروف اضافه، سیستم افعال عبری (بینیانیم)، صرف فعل و مفاهیمی چون ketive-qere، علائم و نشانه‌های قرائت (ta’amei torah) و همچنین ترجمه آیات عهد عتیق از عبری به فارسی و دیگر مباحث نحوی است.

دانش زبان عبری کتاب مقدس به زبان‌آموزان این امکان را می‌دهد تا در صورت نیاز بتوانند از فرهنگ لغات و کتب گرامر پیشرفته زبان عبری کتاب مقدس مانند گزنویس استفاده کنند.

منبع اصلی تدریس کتاب:

Kahn, L. (2015). The Routledge Introductory Course in Biblical Hebrew. Routledge.

در کنار این کتاب در صورت نیاز از دیگر منابع استفاده خواهد شد.

مقدمات زبان عبری، معرفی زبان عبری، درس نخست

آموزش حروف، نیکود

آموزش حروف، نیکود، صامت و مصوت

تمرین خواندن کلمات، سیلابس و تن.

حرف تعریف، خواندن بخشی از سفر پیدایش

حرف اضافه، حرف ربط، خواندن بخشی از سفر پیدایش

اعداد و جنسیت، خواندن بخشی از سفر پیدایش

معرفی سیستم فعلی (بینان‌ها)، صرف بینان پاعل در حال و گذشته،‌ خواندن بخشی از سفر پیدایش

صرف بینان پاعل در آینده، خواندن بخشی از سفر پیدایش

با هدف افزایش دانش نظری شناخت گرامر زبان عبری کتاب مقدس، خواندن متون کتاب مقدس

و ارتقای مهارت عملی خواندن متون کتاب مقدس، صرف فعل

شرکت در این دوره برای دانشجویان ادیان و عرفان، علوم قرآن و حدیث، زبان‌شناسی، زبان‌های باستانی، مطالعات جهان (مطالعات فلسطین اشغالی)، علوم سیاسی و برای تمامی متخصصان و علاقمندان علوم انسانی مفید است.

زمان برگزاری: روزهای سه شنبه، ساعت 15 تا17        تاریخ: 4 شهریور ماه  1399

هزینه این دوره: 4/000/000 ریال

هزینه ثبت نام (با تخفیف ویژه بخاطر شرایط اجتماعی): 2/500/000 ریال _ با تخفیف: 2/000/000 ریال _ دانشجویان پژوهشگاه: 1/000/000 ریال

برای اطلاعات بیشتر و ثبت نام Mata.ihcs.ac.ir