تحلیل تخصصی بازار سرمایه بورس و استراتژی انتخاب سهام

مدیریت ترویج دستاوردهای پژوهش های علوم انسانی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می کند:

کارگاه: تحلیل تخصصی بازار سرمایه بورس و استراتژی انتخاب سهام

دکتر پیمان مولوی

سرمایه گذار،

فارغ التحصیل دانشگاه اسکس انگلستان،

بنیانگذار Molavi Capital ،

شریک و مدیر Euroexim Capital اسپانیا،

دبیرکل انجمن اقتصاددانان،

عضو انجمن حسابداران خبره ایران.

بازار سهام پر از افرادیست که قیمت همه‌چیز را می‌دانند ولی ارزش هیچ‌چیز را نمی‌دانند فیلیپ فیشر

برایم مثل روز روشن است بسیاری که از روی تایید اجتماعی و فقط به سبب هیجان وارد بازار سرمایه می شوند در انتها خوشحال نخواهند بود و بلعکس افرادی که با تفکر وارد بازار شده اند می توانند از این بازار برای خود ثروت کسب نمایند.

تفاوت است میان در صف قرار گرفتن برای چیزی که نمی دانیم چیست با در صف قرار گرفتن برای کالا و خدماتی ارزشمند.

بازار سرمایه ایران آنقدر رو به رشد است که همه سهم ها در صف خریدند و تابلو بورس سبز سبز سبز!

آیا تمام کسانی که در این بازار سرمایه گذاری می کنند ارزش برگه سهم هایی را که پس انداز خود و خانواده خود را به آن گره زده اند دقیق می دانند؟

تحلیل بنیادی به درد کسانی خواهد خورد که خواهان درک عمیقتری از بازار سرمایه و خرید سهام هستند، برای انهایی که نه فقط در بازارهای صعودی، بله می خواهند در بازارهای رکودی و سقوط نیز سرمایه گذاری مطمئنی داشته باشند!

این دوره برای رویکرد میان مدت و بلند مدت سرمایه گذاری در بازار سرمایه طراحی شده است

برای تحلیل یک شرکت در کنار بررسی وضعیت صورتهای مالی آن شرکت، شنیده ها در خصوص برنامه های آتی و تغییرات مدیریتی شما نیازمند بررسی حوزه کلان صنعتی هستید که آن شرکت در آن در حال فعالیت است، این امر به شما چشم اندازی بلند خواهد داد و تصمیم گیری شما را قدرتمند تر خواهد کرد مثلا در گروه رایانه و صنایع وابسته که شرکتهای بزرگ حوزه تراکنش وجود دارند بررسی نسبت نقدینگی در کشور و تراکنشهای صورت رفته توسط این شرکتها میتواند چشم انداز این صنعت را به روشنی برایتان مشخص سازد

بررسی وضعیت صنعت در اقتصاد و تولید ناخالص داخلی جزو لاینفک تحلیل بنیادین در بازار سرمایه در تمام جهان است، آیا به این ابزار موثر مجهز هستید؟

بسیاری در سرمایه گذاری یک استراتژی باری به هر جهت دارند، یعنی می خواهند تا بازار می رود انها نیز بروند و بازده بگیرند، این رفتار همواره جواب نمی دهد ، این گونه افراد دنبال یک پرسش تکراریست: کی بازار خواهد ریخت؟

در دنیای سرمایه گذاری به صورت عام و بازار سرمایه به صورت خاص بدون داشتن یک استراتژی مشخص ، بدون تعیین یک بازده معقول ان هم در یک بازه زمانی مشخص امکان موفقیت بسیار کم خواهد بود. حواستان باشد دچار توهم بدن شناگر نشوید و خود را گرگ وال استریت نشمارید.

در وبینار آشنایی با بازار سرمایه و تحلیل بنیادی سهام در خصوص استراتژی های کم خطر و موفق صحبت خواهیم کرد. این دوره برای علاقمندانی طراحی و توسعه یافته است که می خواهند برای بار اول وارد این بازار شوند و یا سهامدار هستند ولی نیاز به تعمیق دانش خود دارند.

تا چه زمان بازار سرمایه رشد می کند؟ آیا بازار اصطلاحا چرخیده است؟

بهتر نیست سهام خود را نقد کنیم و به سایر بازارها ببریم؟

آیا عرضه های دولتی موجب پایین رفتن مجدد شاخص می شود؟

مبانی و ادبیات بورس

نحوه خرید سهام

نحوه مدیریت سهام

نحوه فروش سهام

شرکت در این دوره برای تمامی علاقمندان بازارسرمایه بورس و سهام آزاد است.

زمان برگزاری: روز سه شنبه، ساعت 17 تا 19       تاریخ: 27 خردادماه 1399

هزینه ثبت نام: 3/000/000 ریال _ با تخفیف: 2/400/000 ریال _ دانشجویان پژوهشگاه: 2/000/000 ریال

برای اطلاعات بیشتر و ثبت نام Mata.ihcs.ac.ir

sapp.ir/tamihcs