آموزش تفکر خلاق

گروه پژوهشی فلسفه برای کودکان و نوجوانان (فبک) پژوهشکده اخلاق و تربیت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می کند:

کارگاه آموزشی آموزش تفکر خلاق

دکتر مهرنوش هدایتی، دکتر سعید ناجی، دکتر روح‌الله کریمی و دکتر سیدنورالدین محمودی

یکی از نمودهای تفکر، تفکر خلاقانه (Creative Thinking) است. خلاقیت (Creativity) یا آفرینندگی، یکی از موضوع های بسیار جالب و بحث برانگیز در حوزه های علمی مختلف به ویژه علوم تربیتی و روانشناسی است. این موضوع در هر دوره از تاریخ به عنوان قدرت اساسی ذهن بشر، هدف اصلی مدارس و مراکز آموزشی بوده است. امروزه تغییرات گسترده فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی، مشکلات جدید و به تبع آن انتظارات تازه ای برای مدارس و نظام های آموزشی و و پرورشی جهانی در پی داشته است. تفکر خلاق شیوه ای از تفکر که به کمک آن ، برای حل مسئله، راه حل های متنوعی به دست آمده و احتمال دستیابی به مناسب ترین راه حل بالا می رود. تفکر خلاق چهار کارکرد عمده دارد: 1. پدید آوردن یک محصول یا خدمت جدید 2. حل مساله 3. حل یک منازعه 4. پدید آوردن کاربردی جدید از یک محصول.

نحوه تفکر و ارائه بازیهای تفکر خلاق

بازیهای فکری _ فلسفی در آموزش تفکر خلاق

ارائه بازیهای تفکر خلاق

با هدف کسب مهارتهای تسهیلگری(مربیگری) برنامه فلسفه برای کودکان و نوجوانان

آموزش علمی و نظری همراه با تمرین عملی و کارگاهی

شرکت در این دوره برای مربیانی که دوره مقدماتی و تکمیلی دوره تربیت مربی را گذرانده‌اند، علاقه‌مندان به برنامه فبک، فارغ‌التحصیلان دوره کارشناسی ارشد یا دانشجویان دکتری رشته‌های فلسفه، ادبیات داستانی، علوم تربیتی، فلسفه تعلیم و تربیت و روان‌شناسی، مربیان مهد کودک، معلمان درس تفکر و پژوهش یا درس تفکر و مهارت‌های زندگی در پایه ششم و هفتم، کسانی که تجربه اجرای برنامه فلسفه برای کودکان را در مدارس داشته‌اند. و برای تمامی متخصصان و علاقمندان علوم انسانی مفید است.

زمان برگزاری: روز پنج شنبه، ساعت 8 تا 17     تاریخ: 26 دی ماه 1398

هزینه ثبت نام: 1/600/000 ریال _ با تخفیف: 1/300/000 ریال _ دانشجویان پژوهشگاه: 700/000 ریال

sapp.ir/tamihcs

مرکز آموزش های آزاد تخصصی علوم انسانی

روز برگزاری۰۸:۰۰ قبل‌ازظهر۰۵:۰۰ بعدازظهر

به دلیل تکمیل ظرفیت ، امکان ثبت نام وجود ندارد.

مکان : پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی

تاریخ : از ۲۶ دی ۱۳۹۸ تا ۲۶ دی ۱۳۹۸