ارائه یافته‌های علمی با استفاده از نرم‌افزار پرزی

گروه علوم تربیتی شورای بررسی متون و کتب علوم انسانی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می کند:

کارگاه آموزشی: ارائه یافته‌های علمی با استفاده از نرم‌افزار پرزی

دکتر سیدمحمدحسین حسینی

پژوهشگر پژوهشگاه مطالعات وزارت آموزش و پرورش

ارائه و انتشار مناسب یافته‌های علمی تأثیر بسزایی بر آگاهی، فهم و پذیرش آن توسط دیگران دارد. بر این اساس استادان، پژوهشگران و حتی دانشجویان از نرم‌افزارهای مختلفی برای ارائه هرچه بهتر مطالب و ایده‌های خود استفاده می‌کنند، که نرم‌افزار پاورپوینت، پرکاربردترین آنهاست. اگرچه نرم‌افزار پاورپوینت دسترس بوده و تهیه و ارائه اسلایدها فرایندی ساده و آسان دارد، اما در بسیاری از موارد، پاورپوینت‌های تهیه شده خسته کننده هستند، کلیت موضوع به دلیل حرکت از اسلایدی به اسلاید دیگر از دست می‌رود، امکان متحرک‌سازی محورهای محتوایی وجود ندارد، جلوی خلاقیت‌های افراد گرفته می‌شود و درنهایت قالب یا فرمت کلی آن غیرمنعطف و غیرپویاست. بنابراین علی‌رغم گذشت چندین دهه از حضور آن، آنطور که باید از آن استقبال نشده است.

یکی از نرم‌افزارهای ارائه یافته‌های علمی که در دهه‌های اخیر در سطح بین‌المللی رواج پیدا کرده و طرفداران زیادی را به خود جلب کرده‌ است، نرم‌افزار پرزی است. نرم‌افزاری که برعکس پاورپوینت، به دلیل استفاده از حرکت دوربین‌ها به جای اسلایدها یا نوشته‌ها و امکان حرکت به جلو و عقب، وجود فریم‌های مختلف، امکان زوم بر روی مباحث و مطالب تا 100 برابر، امکان ترسیم نمودارهای فرایندی یا شکلی و غیره کاملاً پویاست، وابسته به خلاقیت پژوهشگر در تدوین و ارائه فریم‌هاست، در آن می‌توان دائماً بین کلیت موضوع و جزئیات آن حرکت کرد، مکان واقعی جزئیات در طرح کلی نشان داد، از قابلیت‌های مختلف مانند تصویر، فیلم، صوت و غیره استفاده کرد. ضمن آنکه تهیه و ارائه آن به سادگی پاورپوینت بوده، با نصب نرم‌افزار آن دسترسی به فایل‌ها و تهیه و ویرایش آنها ممکن است و مهمتر از همه، امکان ارائه خروجی‌های نرم‌افزار در تمامی سیستم‌های رایانه‌ای وجود دارد. حتی در رایانه‌هایی که نرم‌افزار بر روی آنها نصب نشده است. البته تمامی این موارد زمانی محقق می‌شود که استفاده‌کنندگان از نرم‌افزار با فرایندهای نصب آن، نحوه تولید، ویرایش، تهیه فایل خروجی و ارائه آن آشنا شوند و بتوانند این نرم‌افزار را به صورت طولانی‌مدت نصب و با آن کارکنند.

اگرچه نرم‌افزار پرزی در سطح بین‌المللی پذیرفته شده و تولید و ارائه فایل‌های متنوع و تأثیرگذار براساس آن هر روزه در حال افزایش است، اما بررسی‌های اجمالی در کشور نشان می‌دهد در ارائه یافته‌های علمی در محیط‌های آکادمیک مانند دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها، کنفرانس‌ها، کارگاه‌ها و غیره این نرم‌افزار هنوز چندان موردتوجه نبوده و مغفول مانده است. بنابراین این کارگاه آموزشی بر آن است به صورت نظری و عملی شرکت‌کنندگان را با تمامی گام‌های نرم‌افزار از نصب تا گرفتن خروجی و ارائه یافته‌ها آشنا نموده و مهارت‌های لازم در این زمینه را برای آنها مهیا نماید.

آموزش قدم به قدم نصب نرم‌افزار

آموزش فعال سازی نرم‌افزار

آموزش عضویت در وب‌سایت پرزی

مقایسه پرزی با پاورپوینت

اشتراک گذاری پرزی ساخته شده

جستجوی بهترین پرزی ها

معرفی وبسایت ‌های دارای تمپلیت های آماده و رایگان

چگونگی ساخت عکس‌ های مناسب برای Prezi

آموزش استفاده از نرم افزار Visioو Photoshop و Illustrator برای درست کردن تصاویر با کیفیت

ترفند های فارسی نویسی در Prezi

آموزش ساخت فایل پی دی اف و قرار دادن آن در پرزی

آموزش گرفتن انواع خروجی و آماده کردن آن برای ارائه

با هدف افزایش دانش نظری در ارائه یافته‌های علمی با استفاده از نرم‌افزار پرزی

آموزش علمی و نظری همراه با تمرین عملی و کارگاهی

شرکت در این دوره برای پژوهشگران و برای تمامی متخصصان و علاقمندان علوم انسانی مفید است.

مدت زمان دوره : 8 ساعت ( 4 جلسه2 ساعته ) 1 روز

زمان برگزاری: روز پنج شنبه، ساعت 9 تا 17      تاریخ: 23خرداد 1398

هزینه ثبت نام: 1/500/000 ریال _ با تخفیف: 1/100/000ریال _ دانشجویان پژوهشگاه: 600/000 ریال

sapp.ir/tamihcs